Recept på min superfrulle ❥

Hej på er fina ni, hoppas ni har haft en bra start på dagen. Det har jag. Jag började med att skaka kroppen här hemma väldigt tidigt i morse (vakande halvsex eftersom jag är på en annan tid). Att skaka, är något vi gjorde i början av varje pass i Indien, så skönt. Det sätter verkligen igång helg kroppen. Sen drack jag ingefärste och gick till gymmet för att träna med min kompis Cicci. Så himla skönt men det var sjukt jobbigt att komma upp i puls. Jag har ju tränat flera timmar om dagen i Indien men det har varit på ett annat sätt, inget flås. Men skönt med båda 🙂 När jag kom hem var jag superhungrig så bestämmde mig för att göra en riktig superskål med massa energi och nu tänkte jag visa hur ni kan göra likadan 🙂
Jag började med att göra egen cashewdryck (jag vet det låter assvårt men är asenkelt). I går kväll la jag 1 dl cashewnötter i en kanna med 7 dl vatten. I dag mixade jag det tillsammans med salt och vaniljpulver. Klart! Cashewnötterna är så mjuka så går på några sekunder i en mixer. Om du inte vill ha små minibitar i drycken kan du sila den annars funkar det också att ha kvar. Fick tips om detta från en av tjejerna i Indien och kommer lätt fortsätta göra det, så enkelt. 
Jag tog 1 dl av min cashewdryck och blandade med två matskedar chiafrön tillsammans med lite kardemumma och kanel. 
Min Acai gjorde jag genom att mixa frysta hallon, blåbär, en halv bannan och en matsked acaipulver. 
Jag la min acai och min chiapudding på en mysig tallrik och så toppade jag med resten av bananen, lite hallon, jordnötssmör och riven kokos. 
Alltså mums, så himla gott och fullproppat med nyttiga saker! Till det lite kaffe för att få igång hjärnan och sen en ingefärs och citrondryck. Tar ju lite lång tid att börja varje dag så här men perfekt helgfrulle eller att lyxa till med någon dag i veckan när man pallrar sig upp lite tidigare 🙂 Nu är jag verkligen redo för första dagen med jobb efter semestern! Ha en fin dag, puss på er!!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så kul att du är tillbaka Jossan, har saknat dig och din inspiration! Kram <3

  Johanna 2017-01-19 07:58:41 http://None
  Svara
 • Bästa frullen – har kört nästan exakt samma recept som du ett bra tag nu och älskar det! Ett tips är att slänga i en näve babyspenat eller grönkål också för extra grönt 🙂 Kram på dig!

  Christina 2017-01-19 00:20:48 http://None
  Svara
 • såg riktigt gott ut

  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2017-01-18 16:58:32 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
 • Åh gott! 🙂 Jag har börjat dricka en stor grön smoothie till frukost varje morgon, känns liksom både gott, nyttigt och värt nu när alla går runt o nyser 🙂 imorse mixade jag ihop havremjölk, apelsinjuice, grönkål, spenat, citron, ingefära, äpple och frusen mango.. GOTT 😀

  Josefin 2017-01-18 14:08:06 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!