Så får du till fylligare ögonbryn ★

I samarbete med L ́Oréal Paris 

Hej på er gullisar, i dag ska vi snacka ögonbryn. Jag sminkar alltid, alltså alltid min hy och mina ögonbryn men kan utan problem skippa mascaran. Men utan ifyllda ögonbryn känner jag mig helt naken. Och som ni ser på bilden ovan är det ju något som saknas. 
Min nya favorit ögonbrynspenna heter Brow Artist XPert och kommer från L ́Oréal Paris. Med en triangulära form på pennan är den optimal för att måla och forma sina bryn. Och så har den en borste i ena änden som är ett måste för mig när jag ska fylla mina bryn. Jag börjar alltid med att borsta dem så att stråna ligger rätt!
Brow Artist XPert finns i fem olika färger så det finns garanterat en färg för alla! 
Här har jag fyllt i ena brynet. Stor skillnad va?!   
Klicka här för att se hur jag fyller i mina bryn – step by step!
Färgen jag använder heter 102 cool blond
Jag har testat många ögonbrynspennor och skuggor men måste säga att den här är min favorit hittills. Superenkelt att använda och så ger den ett natruligt resultat! 
För mer ögonbrynsinspiration – klicka här!
Advertisement

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!