Poddisen är här ❥ Vi ska njuta skiten ur 2017

I samarbete med Indiska
Jaaaa, poddisen is back. Vi blev lite sena med veckans avsnitt eftersom jag varit ute och rest men nu finns det att lyssna på som vanligt i alla poddappar. Vi pratar såklart om min Indienresa, hur jag hade det, vilka insikter den gav mig och Vanja berätta om sin nästa drömresa. Och ni som lyssnat på senaste avsnitten vet ju att 2017 är NJUTNINGENS år och vi pratar om HUR vi ska njuta det här året. Hoppas ni vill lyssna!
Veckans poddis sponsras av Indiska där våra nya succéblusar kommer från. Visst är dem fina? Jag köpte med mig min till Indien innan jag visste att vi skulle samarbete med dem, så kul. Jag gillar verkligen Indiska och just ju finns det så mycket fint i butik 😀 Den här blusen kostar bara 149 kr och finns i tre olika mönster (hittas här!)
Om ni lyssnar på poddisen så pratar vi om min märkliga poddisställning (i slutet av podden satt jag alltså såhär…… haha)
Och sedan så här, jag är ju så vig nu efter min yogaresa. haha…
Mitt veckans tips är fina antecknigsböcker och i går köpte jag det här blocket på Lagerhaus och det lilla blocket brevid kommer från Jo and Judy. Så mysigt och peppigt att ha mysiga block att skriva sina mål i, rita sin livstårta i eller bara skriva upp sina tankar 🙂 
Lyssna här eller i Acastappen eller podcaster. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså så himla lurig på bilden där du visar hur du satt i slutet på podden, hahah! I love it! Lyssnade på veckans poddis när jag satt på kontoret och höll på att fnissa ihjäl mig i början när ni pratade om Niclas som stod och tjuvkikade in på drömmis. Så jäkla roligt!!

    Therese Glad 2017-01-19 16:08:15 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!