Sjukstuga ❥ Och massa inspo!

Hej fina ni, hoppas ni har en mysig lördag. Det har jag trots att jag är sjuk. Sen i förrgår har min hals bara blivit smäre och sämre och i dag är jag riktigt hängig… Men jag har inte feber så jag bara måste ligga ner utan jag kan ändå göra lite saker här hemma och kommer förmodligen inte ens gå ut i dag… Men jag har gjort en god frulle (se bildern), läst bloggar och lyssnar på podd. Jag över alltså på min ”hobbytimme” och det är ju superbra! Det är faktiskt ganska skönt att bara ha en dag hemma. Kanske kommer bli rastlös ikväll och smita till en kompis på middag eller något men får se..
Såg att Vanja bloggat om mina rosa solisar jag gjort i samarbete med Nividas (hiitas här!!). Och huuuuur fin är hon inte?! ? (okej, hur sjukt att jag precis insåg att jag kan göra emojis på bloggen ??? – huuuurra!!!!)
Nu när jag sitter hemma och myser vid datorn hänger jag runt på massa olika bloggar och kollade nyss in Tuvas blogg som är så himla inspirerande. Hennes blogg och Instagram blir bara bättre och bättre! För er som inte vet är Tuva vår vinnare av It Girls 2016 och jag tror stenhårt på henne och hon är verkligen grym på att inspiera både på modefronten, inredningsfronten och livsfronten. Hett bloggtips till er alla ✨?
Började precis kolla på Karlies youtubekanal och blit käääääär i henne. Så härlig! För typ två år sen svarade jag på era frågor i en video men helt glömt bort det sen dess. Jag har ju varit otroligt seg att göra material till min YT-kanal och känner inte att allt ”alla andra gör på Youtube” är min grej men att svara på era frågor känns ju askul och något jag verkligen kan göra som ett återkommande formar. SÅ HIT ME!! Ställ era frågor i kommentarsfältet så ska jag spela in en video asap ?⚡️?✨??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Jag hade tänkt starta en blogg, vilken portal skulle du föredra att blogga för? Det känns som det är smart att blogga för en liten portal för att bli ¨upptäckt¨och sedan utveckla!? eller skulle du föredra att blogga för en lite större som nouw?? Din blogg äger <3

    en tjej som verkligen behöver hjälp 2017-01-22 15:08:17 http://None
    Svara
  • Vad använder du för kameror osv. Och när du tar biler hemma själv utan någon som tar bilderna, hur gör du då?? Hur tar du alltid dina bilder och hur går det till? älskar din blogg <3

    Vendela 2017-01-22 15:02:09 http://None
    Svara
  • Hur träffar du alla killar som du dejtar? Eller alla och alla, men de som du har träffat det senaste året som du har pratat lite om i poddisen 🙂

    Moa 2017-01-22 11:57:29 http://None
    Svara
  • Var är den söta muggen med guldkant ifrån?

    2017-01-22 01:25:14 http://None
    Svara
  • 1. Vart bor du om 10år om du MÅSTE gissa?
    2. Vad kommer du jobba med om 10år om du MÅSTE gissa?

    Svara
  • Din ena syster syns inte på bloggen alls (Thyras matte?), har ni en bra relation och hon vill bara inte vara med på bild? Hur får man till den där riktigt mysiga känslan hemma? Är du tillbaka i gamla godisvanor efter Indien?
    Jättekul att du tar upp detta igen, så kul att se dig i rörligt format, kram!

    Cecilia 2017-01-21 20:36:43 http://None
    Svara
  • Frågis: Vad är din absoluta favoritfärg när det kommer till inredning? Jag kör mycket poå kombinationen ljusgrå, ljusrosa och vitt. Men du ser ut att ha en så himla härlig blanding hemma hos dig! Jag skulle också vilja veta om du har någon butik som du alltid återkommer till när det gäller inredning? T.ex H&M home eller något liknande? Kram!

    Karin 2017-01-21 15:22:03 http://None
    Svara
  • Krya på dig fina josefin. 🙂

    Louise 2017-01-21 14:59:36 http://None
    Svara
  • Åh Jossan!!!! Vad glad jag blir❣??❤

    Tuvis 2017-01-21 14:52:44 http://modette.se/tuvaalicia
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!