Att ge sig själv en bra start på dagen ❥

Jag tror verkligen på att man får en bättre start om man trivs i sitt sovrum (eller i hela sin lägenhet eller hus). Och det behöver inte betyda att det måste kosta SUPERMYCKET. Men lite piff som piggar upp gör stor skillnad. Köpa gulliga lakan när man väl köper lakan, ställa in en växt eller två och ha fina ramar med foton på personer man gillar eller peppiga quotes. Jag tror det gör stor skillnad om du vaknar upp och ser saker du gillar än om du sover i ett rum du inte alls trivs i eller bara ser saker ”du ska ta tag i”. Så orka göra lite fint och orka håll fint (läxa till mig själv som stökar ner på en sekund) det ger mycket bra energi. 
Att ha gossiga tofflor gör ju mornarna också lite mysigare 🙂
Att ha peppiga eller kärleksfulla citat runt omkring sig tror jag mycket på och just nu känner jag bara kärlek så ändrade till ”Just Love” på min Bxx Light lampa ? Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!