”Jag vågade tro att jag kan” ★

Jag hittade den här gamla bilden som är från en intervju jag gjorde med jag tror Devote för nästan fyra år sen. Jag hade nyligen tagit examen från Journalistik och Multimedia, hyrde en kontorsplats på Odengatan, frilansade för Chic, två inredningstidningar och gjorde ett projekt för Gymnasieguiden. Jag drog inte in speciellt mycket pengar men jag hade en stark tro på att det bara skulle gå bättre och bättre. Och tydligen visste jag redan då hur viktigt det var att våga ta för sig och visa vad man kan. 
Gullig ju, helt ny i branschen, jobbade dag och natt på det där kontoret och vill bara ta mig in och klättra i branschen. Och det gick ju! I dag är jag frilans igen efter att ha varit anställd i några år. Jag är tillbaka som egen och på eget kontor men med helt andra möjligheter. Och det har jag för att jag har vågat tro på mig själv, tagit för mig, gjort min grej och inte gett upp. Det går – glöm inte det.
Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!