Skillnaden på röd och grön smärta ❥

Hurra! Veckans poddis är här och det är ett väldigt bra och vitkigt avsnitt måste vi säga. Ni som lyssnade förra veckan hörde ju att jag gjorde en riktig cliffhangeeeeer om en grej jag kom på i Indien och det är det vi pratar om i dag. Ett smart tankesätt att ha med sig i livet som jag nog kan påstå kan hjälpa alla människor vissa perioder i livet.
Blir ni nyfikna? Bra, lyssna på veckans avsnitt här eller i poddapparna om ni söker på ”Josefin och Vanja”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag lyssnade på det nya poddis-avnsittet under min promenad idag, och herre vad mycket kloka saker ni sa! Detta med röd och grön smärta kommer jag definitivt tänka mycket mer på det här året. Det ska ju bli njutningens år, eller hur? 😉

  Bernadett 2017-01-25 20:43:36 http://dottes.blogg.se
  Svara
 • Har precis vaknat, gjort kaffe, satte mig vid datorn och bestamde mig for att kolla lite bloggar. Och sa ser jag din och roppar hogt: JA ny poddisss!
  Jag bor i USA och alskar att lyssna pa er for kanns som man inte ar sa langt bort fran Sverige, och ni har sa underbar energi! Nu har jag lyssnat sedan november-ish och inser att nar jag spelar in meddelanden till vanner (vi ringer sallan utan skickar nar vi har tid och pa vara tidszoner, perfekt!) sa har jag borjat betona vissa ord och later sa mycket gladare 🙂 Harligt att man lyckats smittas av allt detta positiva!

  Amanda 2017-01-25 17:18:17 http://shutupandfly.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!