Veckans tips: Gilla Nema Kids ❥

Hej bästa ni, i går hade jag en så jäkla härlig kväll! När jag var klar med dagens jobb tog jag mig till O´Learys för att möta upp det här gänget för en bowling och brugarkväll. Det är alltså Nema Kids Foundation som bla styr upp roliga aktiviteter för nyanlända som höll i det och det var så kul att vara en del av den här kvällen! Vi var 14 svenskfödda och 14 nyanlända personer och tillsammans spelade vi bowling och käkade brugare, så roligt!
Och shit va spännande det är att höra om personer som lever och har levt ett HELT ANNAT liv än en själv. Jag fick lära mig mycket i kväll! Och det här är bara början, redan i dag var jag iväg för att styra upp ett event tillsammans med Nema Kids, så peppad!
Och jag vill att ni hjälper till – Gilla Nema Kids på Instagram (klicka här!) och om ni vill skänka en slant till dem så de kan fortsätta fixa sånna här grymma aktiviteter får ni såklart gärna göra det – se swishnr på bilden! 
LOVE J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!