Dags för modeveckan ★

I dag drar modeveckan i dag, första gången jag är med om att den börjar på en söndag… Jag ska gå på ett par visningar i dag och på måndag och tisdag. Jag är spontant inte lika pepp på modeveckan på vintern som jag är på sommaren. Då blir det så härlig häng medan nu känns det lite grått och kallt. Men det är alltid lika kul när man väl är på plats 🙂 De här bilderna är från modeveckan sommaren 2015, alltså för ett och ett halvt år sen. Tiden går SÅ SNABBT! Men så härliga känska i de här bilderna. Jag bli glad och taggad! På bilden ovan är jag på väg till Berns med mitt dåvarande Modette-team, kan verkligen sakna dessa dagar… ?
Som sagt blir det ofta najs häng under modeveckorna och här står jag och väntar på taxi tillsammans med de här snyggosarna Petra och Forni. Följ med på modeveckan via min Instagram – @josefindahlberg.se
Love J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!