God morgon söndag ❥

God morgon bästa ni! I morse vakande jag upp pigg, glad och känner mig typ helt frisk. Så himla skönt! Så jag hoppade ur sängen och var sugen på att vara lite kreativ och göra något så jag passade på att ta bilder med mina nya favorittröja som jag köpt på & other stories. Så mysig!
I dag har jag bläddrat igenom flera magasin, det är sällan jag gör men det är ju så mysigt när man väl gör det. Fått massa inspo!!
Mysiga oversize stickade tröjor lever man ju i just nu så jag är så glad att jag hittade den här pärlan. Perfekt modell!
Så mysigt med söndag. Känns lite overkligt att jag om några timmar ska gå på några visningar på modeveckan, just nu skulle jag helst ligga kvar i soffan om jag ska vara ärligt… Men kommer bli kul när jag väl är där såklart!
Innan jag ska sticka iväg ska jag fixa och dona en del här hemma. Har väntat med att ta upp massa grejer på vinden, med att slänga massa prylar och så men i dag händer det!
Hoppas ni får en härlig dag fina ni. Gör något ni tycker är mysigt! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!