Everyday Outfit ★

Hej gullisar, här är en outfit som jag måste säga jag är riktigt nöjd med. Inte för att den är speciellt rolig men för att den är fin men också otroligt skön. En väldigt vanligt look som funkar varje dag och som är väldigt bekväm.
Min fuskpälskrage från Zara piffar verkligen upp många av mina outfits. Den förvandlar en vanlig stickad tröja till en lite mer roligare look. Så tycker jag överlag att accessoarer funkar. Tex den här looken är ju ganska tråkig utan min fuskpälskrage, väska och skor. Håller ni med?
Tröjan kommer från h&m (finns i butik nu), väskan från Zara, fulffboll från River Islans, Jeans från & other stories och skor från Bianco
Så snyggt med mockaboots till jeans!
Jag har typ BOTT i den här tröjan senaste tiden och den funkar verkligen till alla vardagsoutfits. Vad har ni för plagg ni känner funkar till allt? Tipsa gärna! Puss och kram 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!