Hjälp till att rädda liv ❥

Fina ni, det här är ett superviktigt inlägg som jag verkligen hoppas ni läser. En vän till mig har startat en inslaming för att hjälpa Tobiasregistret att göra sitt otroligt viktiga arbete. Min vän har startat insamlingen i Mathildas namn för att hedra henne som gick bort alldeles, alldeles för tidigt. Så ofattbart… All kärlek till familjen <3 
Genom att bidra med valfritt belopp (ALLT HJÄLPER) kan vi hjälper andra barn och personer att överleva. Det handlar om att rädda liv. Och jag hoppas ni vill hjälpa till!
Det ni gör är att ge ett valfritt belopp till bankgironummer 501-8148 och skriv ”Mathildas insamling 2017” och ditt namn så hamnar du på tacklistan.
All kärlek till er ❥
Ps!! Gör som jag – Registerar dig på Tobiasregistret för att hjälpa till ännu mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Bra initiativ och påminnelse om att alla kan hjälpa till, jag registrerade mig också på Tobiasregistret nu! Jag är organdonator sedan ett antal år tillbaka och har känt att det är synd att det är så liten sannolikhet att jag dör på "rätt" sätt för att få donera. Nu blev chansen att få hjälpa någon så mycket större 🙂

  Malin 2017-02-03 16:03:37 http://None
  Svara
 • Kan ni inte göra ett nytt inlägg om peppkompis? Var lite sent på bollen förra gången och det hade varit så kul att hitta en! 🙂 Ps. Ni har en grymt bra och inspirerande podd!

  Cassandra 2017-02-03 11:39:28 http://None
  Svara
 • Alltså mitt hjärta går sönder. Jag klarar inte av sånt här sedan jag fick barn själv. Skulle hellre dö tusen gånger om själv än att det hände min Olivia något. SJÄLVKLART sätter jag in ett litet hjälp-belopp. Rätt som det är kan det vara vi som råkar ut för något och då hade man hoppats att andra hjälpte <3 Lilla hjärtat.. Man ska inte behöva dö så ung.. :,(

  IngridWenell 2017-02-03 01:05:45 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!