Mobilbilder från veckan ★

 
Tidigare i veckan hade jag min systers hund Thyra på besök på drömkontoret. Och jaaaag går av när jag ser henne för hon är så söt! Men jag är ju allergisk så jag kan lixom inte alls gosa med henne så mycket som jag vill… 
Men man blir ju lycklig bara av att titta på henne!!
I tisdags var jag på den roligaste middagen jag varit på på länge. Gina tricot ställde till med brakmiddag tillsammans med restaturangen ”Punk Royal” och det blev som Vanja sa både rökigt och stökigt. Vi blev matade med skedar, det var rökmaskin, dans på stolar och så kom polisen. Ja en riktig superkväll helt enkelt ?
Jag hade på mig min nya rosblus från Gina tricot såklart. Och här dricker jag vatten ur en vattenkana. Så serverar nämligen ”punk royal” vatten på bordet. De och många andra roliga och otroligt märkliga saker de bjussar på. Så roligt koncept – Och SÅ GOD MAT! Vissa rätter var bland det godaste jag ätit någonsin!!
I torsdags var jag förbi Nyheter24-gruppen och packade lite happitröjor som jag skulle ge i present. Hittade så gulliga ”puss-klubbor” som passade perfekt till happi-känslan. Snart har jag lite nyhter med happitude att berätta för er, håll utkik!
I går var det dags för plåtning på den här coola locationen. Snyggt va?
Jag och Vanja gjorde en underbar plåtning tillsammans som ni ska få se och höra mer om snart!
Så fina mattor, eller hur? Från Åhléns, man blir ju lite sugen :)))
Vi hade verkligen SÅ kul hela dagen ?
I går kväll var det dags att spana in Carros kollektion för Rock and Blue – som är så galet fin. Tre plagg i läder och mocka och alla är verkligen perfekta! 
Psst, det här är inte bilder från telefonen som ni ser utan från en grym fotograf som fotade eventet. 
Jag spanade in och testade skinnjackan från kollektionen som är HELT FANTASTISK!
Så sjukt mysigt häng med alla goa tjejer!
Jag och fina Lisa körde på svart men jag bjussade på lite hud, fast så här genomskillning är den inte riktigt utan det är blixten som gör det. Men visst är den fin min prickiga blus? (från Zara fast i höstas). 
Efter mingel i sviten var det dags för en asgod middag och sen trängde vi alla in oss vid ett av borden för snack och skratt innan vi gick ut på stan. För att sedan gå tillbaka till Story Hotel och sova över ?
Så jag vakande upp i den här sängen, såååå mysigt. Och innan jag begav mig hem åt jag en mysig hotellfrulle tillsammans med några av tjejerna. SÅ bra start på helgen. När jag kom hem städade jag HELA lägenheten, så sjukt skönt. Ikväll blev det mellomys här, sen sen middag på stan (vi har bord kl 22.15!!) och sen dans på stan. Heja helgen. Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!