Mina 4 favoritsajter ★

Som ni vet jobbade jag tidigare som chefredaktör för Modette.se. En sajt som jag älskade att fylla med härligt, peppigt, inspirerande och bra material för tjejer. Både högt och lågt, djupt och ytligt. Jag fick mycket av min inspiration från andra sajter, framförallt internationella. Även om jag inte jobbar kvar på Modette inspireras jag fortfarande mycket av dessa sajter. Nog mer än vad jag gör av bloggar. Jag älskar verkligen redaktionellt material, både att läsa och att skapa. Så nu jag tänkte tipsa er om min absoluta favoritsajter som inspirerar på olika plan.
 
En av de bästa klädda kvinnorna i typ hela världen (enligt mig) är Veronika Heilbrunner och hon driver ”hey woman” – en sajt med mycket modeinspo och personlighet. Och mycket Veronika till min stora glädje!
En annan stilinspiratör som ALLTID kör sin egen grej är Leandra Medine som för några år sen startade bloggen ”Man Repeller” som idag blivit ett begrepp och välkänd sajt. Här samlas personlig stil, mode, livsstil, trender, shoppingtips, personliga storys och vi får inspireras av häftiga personer och främst brudar. Jag älskar att klicka runt på ”MR” och gör det ofta.
Den ULTIMATA beautysajten ”Into The Gloss” som drivs av Emily Weiss som jag träffade på New York Fashion Week och som jag fick hälsa på på kontoret (DRÖMMEN, JAG VAR I HIMMLEN). Jag älskar alla skönhetstips jag får här men också sajten i sig. Den är så fin och så besöker de så många inspirerande personers badrumsskåp så man får inspireras både på skönhetsfronten och karriärfronten. 
”Career Girl Daily” besöker jag väldigt ofta. Här får jag mycket inspiration till bloggen på inspirerande ämnen och listor och blir väldigt inspirerad själv. Om ni inte redan läser – läs! Jag tror verkligen ni kommer gilla den här sajten. Jag träffade tjejerna bakom den på ett event tillsammans med GlossyBox här i Stockholm i höstas och jag älskar att det är driftiga brudar bakom alla dessa sajter. Girl power!
Tipsa gärna om er fravoritsajter! Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Career Girl Daily har vart min bästa sida for years!! Älskar att det är en blandning mellan högt och lågt, men att det alltid finns något man kan lära sig där.

  Jag läste precis en artikel : http://thoughtcatalog.com/janne-robinson/2017/01/bullshit-you-arent-living/ som jag tyckte verkligen var spot on! Jag blev väldigt inspirerad och kände verkligen en bekräftelse om att jag lever mitt liv som jag vill och att jag är på rätt spår mot att leva det liv jag vill ha i framtiden.

  Annars brukar jag kika in på https://www.levo.com/topics. De skriver om många olika ämnen så det finns alltid något som är intressant att läsa. Kramkram!

  Olivia 2017-02-06 12:14:25 http://devote.se/kallaste
  Svara
 • Såå snygga brallor! Har så svårt att hitta byxor med extra långa ben som passar mig då jag är väldigt lång. Vad har du köpt dina?
  Tack för ett inspirerande och peppigt inlägg!
  Kram!

  Elina 2017-02-06 12:07:01 http://None
  Svara
 • Grymma tips! Måste genast in och spana! 😀 mitt tips är att kolla in http://getstyled.net som är en mode/lifestyle-site med massa inspiration! (jag har även gått och blivit redaktör för dom och skriver lite olika artiklar med främst fokus på mode. att jag vågade ta det steget, tro på mig själv och köra min grej är mycket med hjälp av din och Vanjas pod där ni alltid peppar och hejar, bästa ni!) stor KRAM<3

  Isabelle 2017-02-05 22:52:31 http://isabelleburlin.itgirls.se
  Svara
 • Kul med tips!:) ska spanas in?

  Lova 2017-02-05 22:23:38 http://www.nouw.com/dietistlova%20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!