Mitt bästa köp (kanske någonsin) ★

Jag köpte den här underbara kaftanen på Zara i går och jag är totally in love!
Jag ääääälskar att svepa in hela mig i en kaftan, bästa plagget ever och när man hittar sånna här fina är det så himla lätt att slänga ihop en outfit för det spelar inte så stor roll vad du har under.
Eftersom jag också är kär i mina fuskpälskragar just nu slänge jag såklart över min beiga krage som också är från Zara och de satt ju som en smäck ihop!
Också fint att ha hatt till. Det blir ju väldigt mycket bohofeeling men jag älskar det. Känner direkt att det var alldeles för länge sen jag körde på min bohostil och att jag genast vill hitta tillbaka till det!
Så galet nöjd med detta köp, den här kaftanen kommer helt klart liva upp många dagar i mitt liv. Jag älskar den redan och känner att jag kanske har gjort mitt bästa köp någonsin! Håller ni med? ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!