Bilder från min riktigt braiga tisdag ★

 
Jag hade verkligen en grym tisdag i går. Allt började med att SOLEN SKEN och det gör ju att man blir tio snäpp lyckligare. Så himla härligt! Jag har inte så mycket inbokat på dagen så jag jobbade hemifrån och passade på att ta lite fina bilder när det för en gångs skull är ljust här hemma.. Så här satt jag och jobbade hela förmiddagen. 
Sen fick jag hem nya Glossybox och deras magasin som finns i boxen där JAG ÄR MED, hurra!
Jag berättar lite om happitude, om Girl Power och bloggen. Har ni Glossybox? Har ni läst?
Vid tvåtiden gick jag till Pom och Flora och käkade frukost till lunch, mmmmm mums! Efter det hade jag och Vanja två möte på stan och sen spenderade jag två timmar på Joe And The Juice med en kompis för att sen gå vidare till… 
Detta trevliga middagsbord som gullisen Sara Biderman dukat upp tillsammans med Mateus på Brobergs Matsal på NK. Så himla fint. 
Älskar den här skålen med vågiga kanter, så himla fin!
Det bjöds på trerätters och bra sällskap. 
Alltid lika mysigt att äta middag med det här gänget. Det blir alltid kärlekshistorer, killsnack och någon som designat något snyggt. Så kul att få hänga med drivna, grymma brudar som kör sin grej – det inspirerar!! Tack för en härlig kväll alla inblandade! 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!