Hur hanterar vi vår prestationsångest? ❥

Bild av grymma: @Sandranicole.se
Jaaaaa, veckans avsnitt är här och vi tar upp ett ämne vi får OTROLIGT mycket frågor om. Och det är en otroligt viktigt ämne nämligen – prestationsångest. 
Jag förstår att vi får mycket frågor om det här för det finns otroligt mycket press på oss med hur vi ska vara i dag, vad man ska göra. Man ska vara ambisös, hälsosam, gärna laga mat, yoga, träna, umgås med vänner, gå ut och ha kul, klättra på jobbet eller ha bra betyg i skolan. Och det är lätt att känna att det blir FÖR mycket eller att man får en känsla av ”är jag tillräckligt bra?”. 
Men det som skrämer mig är det är flera unga tjejer som frågat oss om prestationsångest men som bara går i gymnasitet och det oroar mig. Därför pratar vi om hur viktigt det är att INTE jämföra sig med andraoch framförallt INTE med alla Instagramkonton är många av tjejerna gått ut gymnasiet för länge sen. När jag gick på gymnasiet sov jag så länge jag kunde, gjorde mitt bästa i mina favoritämnen men såg till att jag fick i alla fall ”g” i de andra ämnerna. Jag var inte som jag är nu. Och det beror på att jag blivit äldre och har lärt mig mycket. Men det är så otroligt vitkigt att man inte skyndar för mycket i livet. Njut av gymnasietiden för den kommer inte igen. 
Och framförallt HA INTE SÅ HÖGA KRAV PÅ ER!! Och försök att njuuuuuuta mer!
Vi pratar även om i fall vi känner prestationsångest och hur vi hanterar den och i fall det finns något positivt med att ha prestationsångest. Och såklart mycket mer. Hoppas ni vill lyssna! Puss på er fina ni!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dagens avsnitt kändes så himla viktigt! Framför allt, som ni säger till alla gymnasieflickor, det är inte hela världen och en kan inte göra allt alltid. Detta avsnitt skrev jag upp i mins notes att ha som"lyssna på detta" om jag skulle träffa nån jag tror behöver höra det. Ni är grymma!

    Emmie 2017-02-08 14:55:35 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!