Min torsdag i bilder ❥

Hej på er fina, i dag började jag dagen 8.15 på restaurangen ”Niklas” för en härlig frukost för att fira…
Att Joanna och Gustav har startat en podd som har premiär på söndag, så roligt!! Håll utkik! 

Vi testaste Alpros olika drycker och sjöng för den här snyggingen som fyller år i dag, GRATTIS PETRA!! ?
I dessa tider när jag har det OTROLIGT mycket lugnare än vad jag haft det tidigare kan jag verkligen njuta av dessa frukostar. Tänk vilket jäkla härligt jobb jag har skaffat mig, att sånna här mysiga saker ingår. Och sån tur att man får träffa så mycket kreativa personer som skapar nya saker hela tiden som man får vara en del av. Så gald för det!
Jag hade på mig min nya blus från H&M som jag har två gånger den här veckan, är kär i den… Visst är den fin? ✨
Jag satt kvar en strund med finaste Maggie som är så supergravid, vad händer med tiden??? Det går så fort! Tänk att hon snart ska bli mamma, så underbart!
Och hon är så fin i sin happitröja med texten ”baby mama” och vi kom fram till att vi måste göra en ny till henne med texten ”hot mama”!! Puss på dig bästa!
Efter frukosten hade jag ett möte på stan och efter det bar det av till kontoret för lite mail innan det var dags för lunch med Vanja. 
Men kunde inte hålla mig, var för hungrig, så jag köpte med en smoothie som jag smaskade i mig. Så bra grej att fylla på med mellan målen ?
Till min nya blus hade jag på mig mina fuskskinnbyxor från Provrummet, tycker verkligen om dem. Så sköna och snygga! Tack för tipset Vanja! 
Vid 12.30 mötte jag upp Vanja och vi gick till Greasy Spoon som vi pratat om att gå till så länge och äntligen gick vi dit. Jag har ALDRIG varit där, även fast jag bor supernära. Men eftersom det alltid är en timmes väntekö utanför på helgen har jag aldrig orkat vänta men nu kan jag ju lixom gå på vardagar. Så bra!!
Så mysigt där! 
Vi käkade en rejäl, jäkla, veggotallrik. Och det var så sjukt gott!! 
Sen var det såklart dags för en cappo och Vanja hade också på sig sin happitröja i dag ?? Såklart med texten ”Grl pwr” – Så snygg!
Efter lunchen gick vi till kontoret för lite jobba och sen gjorde jag en IPL-behandlig för mina pigmentfläckar i ansiktet som jag fått av att sola solarium när jag var tonåring…. äntligen tog jag tag i det (Återkommer med resultatet!). Så himla härlig torsdag!! Så himla glad över att jag verkligen har stressat ner och kan njuuuuta av dagar som dessa. Helt magsikt! Så klart med att stressa runt och ständigt ha ett stresstryck över bröstet. Nej, nu är det njutningens år som gäller. Jag hoppas att ni också har haft en fin dag. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!