WOW ★ Så många Power Babes!

Alltså hörrni, jag blir sååå glad att det är sååå många som redan gått med i min Facebook-grupp ”Power Babes”. Och att det är så många som känner sig som en Power Babe – I love it! Nu är vi strax 900!!! På bara några dagar – Så kul! Men det mest fantastiska är att ni inte bara går med och väntar på att någon annan ska posta utan ni delar och peppar varann på en gång. Jag blir så jäkla glad av att se det!
Så här skrev jag i Facebook-gruppen: ”En ”Power Babe” är någon som vill få ut det mesta av livet. Som vill följa sina drömmar, som tror på sig själv, som gillar att testa nya saker, ta hand om sig själv och som älskar att peppa andra brudar”. 
Om du känner att du är en Power Babe – gå med i gruppen här! ?
I gruppen har det redan delats poddtips, boktips, framtidsdrömmar och det har redan gjors en ”Power babes” playlist på Spotify – Helt jäkla underbart! Heja er! Hoppas du också känner dig som en Power Babe och vill vara med i gruppen (klicka här!). Puss på er alla!! 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!