Mina skönhetsfavoriter ★ (och min nya magiska parfym)

Dags för lite beauty talk igen, ni är många som frågar om det så nu tänkte jag visa vilka produkter jag alltid använder och några nya favroiter ❥
Det första jag gör på morgonen är att dra en pad över ansiktet med det här ansiktsvattnet för att få bort smutts som samlats på hyn under natten. Jag brukar även använda det efter jag tvättat bort sminket för att se om jag missat något (vilket man ju typ alltid har). 
Mitt andra steg på morgonen är att svepa över ansiktet med de här padsen från Exuviance (hittas här!). De ger fukt, lyster och tightar till hyn. Älskar dem!!
Efter padsen kör jag på ett serum och min favroit kommer också från Exuviance (hittas här!) och därefter använder jag en dagkräm. På dagkrämen brukar jag variera, har ännu inte blivit helt kär i någon. Så hojta gärna om ni har bra tips ✨ Men jag har en nattkräm jag alltid använder och det är den här från Beauté Pacifique (hittas här!). Den är rätt rejäl och boostar verkligen hyn!
Kroppen håller jag mjul och återfuktad med mycket kroppsoljor nu på vintern. Både duscholja och kroppsolja från L’occitane men jag har även unnat mig denna MAGISKA hudkräm från Laura Mercier som doftar såååå ljuvligt gott! ”Ambre Vanille” heter den (hittas här!) och är både dryg och skön men framförallt doftar den helt magiskt. Det är min lyxkräm som jag använder på typ armarna och bröstet – där jag känner doften sen får resten av kroppen någon annan härlig kräm men som inte är lika dyr… ✨
Mitt hår blir lätt lite tort i topparna så då brukar jag mjuka upp dem och ge dem lite lysfter med detta hårserum från Sprekenhus – doftar asgott och gör att håret skiner!!
Okej, nu till mina nya parfymer som jag är helt kär i!! Den här parfymen från Dior har jag haft för ett par år sen och varje gång jag träffar min kompis Sara Biderman så kramar jag henne extra länge både för att jag gillar henne men också för att hon har den här parfymen. Så efter att vi åt middag tillsammans i tisdags gick jag dagen efter för att köpa den på Åhlens. Och väl på Åhlens träffade jag en kompis som jobbar extra där och hon sa ”om du gillar en här kommer du att älska en här….”
Hon hämtade då den här parfymen från ett märke jag inte kände till ”Van Cleef & Arpels” med doften ”Orchidée Vanille” och jag GICK AV!!! Det vad den godaste doften jag någonsin känt. Jag blev helt kär! Det här är precis min smak av parfym. Jag har typ 20 parfymer hemma men ingen jag VERKLIGEN älskar. Men nu så! Så jag köpte båda och de blir helt magiska tillsammans. 
Jag känner verkligen att jag hittat min doft. Jag brukar ju gilla att byta, mixa och testa nya men just nu känner jag att jag vill dofta så här for ever! Har ni någon personlig doft som ni alltid kör på eller brukar ni också byta?
Dela gärna era beautyfavoriter så vi kan inspirera varann ★ Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag varierar just nu mellan Giorgio Armanis Acqua di Gioia som doftar typ nyduschat? Den gillar jag att ha när jag typ är osminkad och bara vill dofta lite lätt och fräscht. Annars använder jag Dolce & Gabbanas L’imperatrice som är väldigt söt men sååå härlig i doften 🙂 Jag brukar dock byta till en ny parfym varje gång en flaska tar slut för att det är så kul att byta, så jag sparar dina tips ovan till nästa byte!

  Rebecka 2017-02-12 14:42:50 http://None
  Svara
 • Jag brukar köra på Dolce & Gabbana Tarot 3 L´Imperatrice, den luktar SÅ gott och passar alla tillfällen!
  Vichys Idéalia Day Cream brukar jag köra på, ansiktet känns väldigt lent efteråt, älskar den! <3

  Cecilia 2017-02-12 14:23:44 http://None
  Svara
 • Åh ja! Van Cleef har UNDERBARA dofter!

  Katta Kvack 2017-02-12 11:44:42 http://kattakvack.se
  Svara
 • Jag har kört på DKNYs parfym Be Delicious(ser ut som en grön boll) i typ sju år nu, och kan verkligen inte tänka mig en annan parfym än den, har verkligen sååå svårt att byta parfym och kör alltid på samma! Ha en fin dag!!

  Kristina 2017-02-11 12:16:43 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Min signaturparfym är Giorgio Armani Si! Älskar den och ofta när kompisar kramar mig och vi inte setts på länge säger dom "åh det luktar duuu" :-)) min beautyfavvis är en olja från Nuxe! Den är en blandning av en massa olika oljor från växtriket och jag blandar den med min nattkräm, har på kroppen och i topparna. Älskar den!!!!! http://m.kicks.se/nuxe/huile-prodigieuse–p4956?gclid=CMyQ2Z3xh9ICFRvGsgodzeAFgw?brand=&product=4956&gclid=CMyQ2Z3xh9ICFRvGsgodzeAFgw

  Josefin 2017-02-11 11:58:20 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!