Stort tack till er ❥

TACK för det enorma gensvaret jag fått på mitt inlägg om att jag varit nykter i sju år. Det är helt otroligt att det är så många som har läst, kommenterat, mejlat och delat. Det gör mig så otroligt glad. För det här är så sjukt viktigt! Varje gång jag skriver om min nykterhet och min problematik till alkohol får jag ett otroligt gensvar och det är ett kvitto på att det behövs pratas mer om det här. För alla berörs. Antingen känner man igen sig själv i min historia, har man en kompis, syskon, förälder vars historia liknar min eller så blir man nyfiken för att man själv antingen dricker alkohol eller valt bort att dricka. På något sätt berörs de flesta och därför tror jag att mina inlägg om alkohol får så mycket uppmärksamhet. Och för mig blir den här typen av gensvar rent bränsle för att fortsätta sprida ordet. Att bryta tystnaden om det här ämnet som fortfarande är otroligt skambelagt. Jag vill fortsätta att berätta min historia för att förhoppningsvis kunna hjälpa någon. 
I går firade jag mina sju nyktra år med sjuårskalas tillsammans med mina bästa tjejkompisar och min mamma. Det var väldigt mysigt men också lite jobbigt. Vi pratade om varför vi satt hos mig och åt tårta och min mamma delade med sig om hur otroligt tacksam hon är för att jag lyckats ta detta beslut. Men att hennes demoner i hjärnan inte försvunnit än. Hon visste att jag var ute kvällen innan min sjuårsdags och igår morse ringde hon mig vid tiotiden och jag svarade inte. Hon sa att hon tänker direkt att något kanske har hänt. Att jag tagit ett återfall och så ringer hon igen och igen. Men i själva verket stod jag bara i duschen. Men många år av att aldrig veta var jag var, hur jag mådde eller vad som hade hänt sitter det fortfarande i hennes hjärna och jag förstår henne. Så mitt i tårtkalaset blev det tårar och kramar. Och jag kände igen hur otroligt tacksam jag är över att ha min fina, fina mamma och mina underbara, fantastiska vänner som tagit hand om mig i vått och torrt. 

”Live Your Dream” stod det på min servetter på mitt kalas och det är verkligen något jag lever efter. I dag lever jag min dröm. Det är helt fantastiskt och jag är så otroligt glad för det. Och vill bara säga till er att man kan. Man kan så mycket, mycket mer än vad man tror. Ge inte upp. Orka kämpa. Du kan leva det liv du drömmer om. Puss och kram på er alla ❥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!