Glad alla hjärtans dag ❥

I dag skickar jag all min kärlek till er. Tack för att ni är med mig. Peppar, läser, delar och är helt underbara. I love you!! Och jag hoppas att ni alla får en fantastisk dag. Kram de ni älskar och skicka en hälsning till de du inte kan träffa i dag. All kärlek och lycka till er ? Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Jossan!! Har tänkt på det här ett tag nu och vet att du frågade tidigare vad vi skulle vilja se mer utav i bloggen och jag skulle vilja att du kanske i ett inlägg kunde berätta mer om din träning och kqnske till och med presentera din träningskompis?? Har nämligen lagt märkte till att ni använder något form av papper och tänker om det är något speciellt träningsupplägg eller så?? Hoppas du vill göra detta och ett stort TACK för vilken fantastisk människa du är och att vi får ta del av det varje dag!!! Puss!!

  Jessica 2017-02-15 20:11:54 http://None
  Svara
 • Glad alla hjärtansdag till dig! Hoppas du har haft en underbar dag! Jag älskar din blus du har på bilden, var har du köpt den? 🙂
  Kram!

  Jennifer 2017-02-14 17:36:55 http://None
  Svara
 • Kram åt dig!

  emzi 2017-02-14 16:40:37 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Hej Josefin,

  Först, tusen tack för din och Vanjas fina och fantastiska podd, lyssnat sedan start och tycker det är så himla bra!

  Jag har själv en del commitment issues när det gäller relationer och känner att det är dags att ta itu med problemet och gå till en psykolog eller likande för att försöka lösa det, för just nu står det ivägen för relationer. Undrar därför om du eller Linn har någon bra psykolog att rekommendera som arbetar med relationer? Eller vet du något hyfsat billigt sett att att få hjälp, jag är 23 år och kan därför inte gå till ungdomsmottagning längre. Men samtidigt ser jag det värt att gå till en psykolog och betala, men vet du någon bra gällande ämnet? Är helt ny i området. Vore guld.

  Kram Sophie and keep up the great work med podden!

  Sophie 2017-02-14 15:23:13 http://None
  Svara
 • KRAM ❤

  Spinkfinger 2017-02-14 14:35:48 http://spinkfinger.se
  Svara
 • Hade varit så himla kul o komma o träffa dig och Vanja i mood-gallerian idag synd bara att jag bor så långt från Stockholm? Men jag hoppas att ni får en fantastisk dag? Glad alla hjärtans dag❤

  Moa 2017-02-14 14:07:29 http://None
  Svara
 • Bra inlägg som vanligt.

  Helene 2017-02-14 12:37:55 http://kroppochhalsa.tumblr.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!