Nytt projekt på gång ★

Hej fina ni, hoppas ni har en härlig onsdag. I dag har jag haft många roliga möten och njutit av solen. Så magiskt väder! Jag avslutade min dag med att hänga på Acast i ett några timmar. Jag och Vanja har vår podcast hos Acast och nu är det dags för mig att starta min egna podd hos dem. Så peppad! Och deras nya kontor är SÅ fint!!
Innan det var dags att spela in tog jag en kaffe och skrev ner mina tankar för upplägget. Jag brukar ju oftast köra på känsla med styrde för en gångs skull upp en liten plan. Och det känns riktigt bra!
Jag spelade ju inte en minipodd som hette ”In my mind” för ett tag sen men la bara upp dem på soundcloud och nu ska detta alltså bli en ordentlig podd. Så roligt! Jag berättar mer snart när det är dags för första avsnittet. Egentligen kanske ett till projekt inte är det jag behöver just nu men jag känner att jag måste göra detta. Jag har tänkt på det länge men inte haft tid att styra upp så nu får det blir av. Jag testar med att köra igång med tio avsnitt så får vi se hur det blir i längden. Hoppas ni också är peppade! Nu ska jag sticka i väg på middag med Vanja och min gamla kollega Ylva. Mysigt! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!