Gör det du är bäst på och det som gör dig glad ❥

Glad torsdag på er fina ni! I dag är jag så himla glad. Glad över att jag får jobba med det jag älskar. Att jag har friheten att jobba varifrån jag vill. Att jag får vara kreativ och jobba på mitt sätt. Det viktigaste är att man inser vilka ens styrkor är och se till att få använda dem så mycket som möjligt. Jag hade alltid svårt att koncentrera mig i skolan. Jag var dålig på att plugga, läsa och skriva. Och jag kände mig ofta dålig då många av mina kompisar var mycket bättre än mig på det här och fick mycket bättre betyg. Men jag var grym på idrott, musiken, bild, ja alla kreativa ämnen och när jag började ett praktiskt gymnasiet fick jag göra det jag var bäst på och fick nästan högsta betyg. Det är så himla viktigt att inte jämföra sig med andra utan i stället se till vad just du är bra på. 
Och att man inte glömer att göra det som gör en glad. Genom hela livet. Att man tar sitt ansvar och ser till att man får skratta mycket. Jag älskar att umgås med mina vänner för de får mig alltid att skatta. Jag älskar att fota, piffa, skriva och vara kreativ. Och båda sakerna ser jag till att göra varje vecka!
Och så älskar jag att dansa! ✨
Alla förtjänar att vara glada. Så det här är en liten påminnelse om att du inte ska glömma bort dig själv och det som gör dig glad. Att du ska göra det som just du är bra på och att du ska tror på dig själv ❥ Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart är tröjan ifrån? Så fin till våren!!

  Moa 2017-02-16 18:05:37 http://None
  Svara
 • Behövde verkligen det här! Är i mitt sista år i grundskolan och det är tufft med betygen, stressar om nationella och det enda jag kan tänka på är att komma in på ett bra gymnasium! Betyg, betyg, betyg. Är själv kreativ så kanske tänker att gå på estetiska!
  Din blogg piggar upp mig så himla mycket!
  Tack! <3

  Valeria 2017-02-16 14:56:30 http://rusikvale.blogspot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!