Så gjorde jag för att våga satsa på min dröm – och lyckades nå den!

Jag lyckades på bara några år ta mig från att vara ny i min bransch till att bli chefredaktör och nu driva eget. Här är mina bästa tips för hur du vågar satsa på det du drömmer om. 
1. Dream big 
Jag tror att det mesta börja med våra egna tankar. Vad vågar du tro att du kan göra? Om du vågar drömma stort och sätta höga mål kommer du garanterat komma längre än om du redan innan du provat bestämt dig för att det inte kommer gå. Ta makten över dina tankar, våga tro att du kan och börja drömma stort!
2. Gör en plan
Vad drömmer du om? Vad är ditt nästa mål? Dela upp ditt mål i mindre delmål som är lättare att uppnå. Det kommer att hjälpa dig mycket och du kommer att inse att det är möjligt att ta sig framåt. 
3. Våga!
Det viktigaste här är att du tror på dig själv och att du fokuserar mer på målen än på alla saker som kan gå fel. Ställ in ditt sikte och ta första steget. Om du delat upp dina mål i mindre delmål behöver du inte oroa dig över att något hemskt kommer att hända när du vågar för du tar ju ett litet steg i taget. 
4. Ta hjälp
Att göra allt själv är osmart och oeffektivt. Ta hjälp av personer i din omgivning eller ta kontakt med någon som kan och har erfarenhet om just det du drömmer om. Våga släppa din stolthet och be om hjälp av personer som gått före. Du får inte bara hjälp på vägen utan knyter även nya kontakter, vilket är bra om du ska ge dig in i en ny bransch. Det har hjälpt mig otroligt mycket och till och med slutat med jobberbjudanden! 
 
5. Work hard
Inget kommer gratis och det är lika bra att förstå det med en gång. Om du ska få leva det liv du drömmer om måste du orka kämpa för det och vara villig att offra vissa saker på vägen. Gör ditt bästa, be om hjälp av rätt personer, jobba smart och ge inte upp! You can do it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!