Min myssöndag i bilder ❥

I går kväll var jag ute och åt middag med en av mina bästa vänner Vicky som precis flyttat hem till Sverige från Hawaii där hon bott i FEM ÅR (!!!) Vi åt på Balzac och hade en grymt middag och sen gick vi ut en säng på stan så i morse när min syrra plingade på kl nio för att lämna Thyra var vi ganska trötta. Men när man har hand om den här valpen blir man pigg direkt. Vi myste hemma (läs dragkampt med alla saker jag har hemma) och sen gick vi och käkade lunch på Nytorget 6. 
Jag åt falafel och det var så jäkla gott. Mums!
Thyra tyckte det var astråkigt att sitta på golvet så till slut…
… tog jag upp henne och så somnade hon i min famn ?
Efter lunchen gick vi en sväng runt Nytorget och in på Twist And Tango och jag testade den här superfina jackan. Så himla fin färg!! Jag har varit på jakt efter ett fluff i fin färg och är inte heeeeelt hundra på den här än, för den är lite tunnare än jag tänkt mig egentligen så ska kolla runt lite till..
Men jag köpte den ändå och gillar den mer och mer. SÅ fin till ljusa jeans i vår ✨ Så jag behåller den säkert! Jag tog även en sväng förbi Presstopp på Götgatan och köpte ett gäng nya magasin. Nu har jag en hel trave hemma jag måste ta mig igenom. Hur fint omslag med favoriten Sienna Miller? ?
Och så behövde vi lite läsk och godis efter vi lämnat Thyra ? 
Så nu ligger vi och myser i soffan och slökollar på tv. Så himla skönt!
Nu ska jag börja ta mig igenom några av tidningarna. Så himla härlig söndag! Hoppas ni har en mysig söndag ni med bästa ni ? Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!