Good Vibes ❥

Glad måndag på er finaste ni! Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Älskar min ”Good Vibes” kudde från Urban Outfitters som verkligen ger lite bra vibes här hemma. Nu har jag verkligen styrt upp allt här hemma och det är så himla skönt varje gång jag kommer hem. Jag brukar ju annars ha saker typ överallt för det är något som ska fotas eller lämnas eller hämtas. Men just nu är det mina saker överallt och allt är i din ordning. Så härligt!
Det ger ju verkligen gratisenergi att ha det fint hemma. Det påverkar mig så mycket att vakna i mitt fina hem som är precis så som jag gillar. Så jag uppmuntrar er också att ha en ”Good vibes” kudde hemme även om det inte är exakt den så se till att ha saker hemma som ger ”good vibes”. ✨?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så mysiga tofflor!! Varifrån??

  Anna 2017-02-22 16:25:18 http://None
  Svara
 • Så fint du har det! Elsker viben!
  Hvor er plakaten med krystallene fra?

  L 2017-02-22 15:44:26 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!