Min måndag i bilder ★

Jag började den här veckan med en riktig mysfrukost tillsammans med Forni hos.. 
Therese som jobbar på DAYs showroom. Så jäkla mysigt! Vi käkade frukost, pratade om snubbar, kärlek och galna dejeter. Sån underbart start på veckan!
Och såklart kollade vi in DAYs senaste kollektion som är galet fin. Vill typ ha allt till min sommargarderob!
Och det är så tjusigt i deras Showroom, som en lyxig härlig lägenhet. Så himla fint!
Eftersom vi babblade på fram till lunch hos DAY åkte jag raka vägen och mötte upp Vanja för lunch (skön måndag!).
Vi käkade lunch och uppdaterade varann om hur vi haft det i helgen. 
Och planerade veckan som kommer.. Jag skirver numera ner ALLT i den min kalender från Kate Spade. Om jag inte skirver ner eller kollar i den här några gånger om dagen är jag körd. Jag kommer inte ihåg allt i huvudet längre.. 
Vi åt på Robin Delselius och det är inte bara väldigt gott utan också väldigt fint!
Jag bestämde mig för att behålla mitt blåa fluff och matchade det med jeans, röd stickad tröja från Zara och min Ganni scarf. En glad och härlig måndagslook som verkligen behövdes i dag då jag sov superlite i natt och var galet trött i dag. Men trots det blev det en vädlgit bra måndag! Efter Jag och Vanja spelade in veckans poddis på drömkontret åkte jag till Nyheter24-huset vid Karlaplan och hade möte med Dogge och passade på att hänga med alla härliga människor där. Alltid lika mysigt och blir alltid lika peppad av att vara där! Nu ska jag äta middag, äta upp helgens godis och kolla på tv innan det blir lite mer kvällsjobb. Hoppas ni också har en bra måndag. Hörs snart, puss puss J ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!