Härlig tisdagslunch ❥ Och bloggtips!

 
I dag åt jag lunch på Lee´s kontor här på Söder. Och bästa Annie bjöd på sushi. Så gott och så härligt!
Jag hade på mig en body från Love Stories och jeans från Gina tricot
Bästa Annie som hade på sig sin happitröja dagen till ära – så fin! Och tips till alla er som vill ha en ny blogg att följa. Annie och hennes snubbe Bryan har börjat blogga!! Så kul!! De två är mitt förebilds-par-med-barn om jag själv skulle skaffa snubbe och barn någon dag. De är coola, har personliga stilar, gör roliga saker ihop, men kör sin egen grej var för sig, reser och ja de verkar vara så kära. UNDERBARA! Annie har jag lärt känna vid det här laget då jag jobbat med Lee nu ett tag men jag har bara träffat Bryan en gång, ute på dansgolvet kom han fram och sa hej, så härlig! Så ni förstår ju att det här är ett par/familj att följa. Spana in deras blogg här!
Jag gick från Lee med en hel del kläder som jag ska visa upp för er i ett kommande samarbete. Så kul! Älskar att jobba med varumärken man älskar och där de som jobbar är underbara. Tack för en superhärlig lunch Annie ✨ 
Efter att snön och mörkret lagt sig kom solen fram och jag fick ta på mig mina egna solisar jag tagit fram i samarbete med Nividas (hittas här!) Så fina och rosa bågar blir man ju alltid glad av!
 Bra tisdag! Hoppas ni också har haf en härlig dag ? Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!