Vad vill ni höra om i min egna podd? ★

Snart kommer min mini-podd ut i alla poddappar och jag har valt att döpa den till ”Dream Big”. Det kommer vara 10-15 minuter långa avsnitt där jag pratar om mina tankar och erfarenheter. Det kommer såklart handla om varför jag tror på ”Dream Big”, jag kommer dela med mig om min alkoholproblematik men så vill jag såklart prata om det NI VILL höra om. Så kan ni inte berätta vad ni skulle vilja höra mig prata lite mer om?
Tack på förhand! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Berätta gärna också om hur man är en bra chef och hur man jobbar bra tillsammans med sitt team, och hur man kanske ska behandla kollegor som man inte jobbar så bra med, och även högre chefer som inte tror på en.

  Emma 2017-02-24 00:47:33 http://None
  Svara
 • Karriär karriär och karriär! Hur man kommer dit man vill, vad man gör om man tappar bort sig på vägen, hur man hittar människor med samma mål och tankesätt, hur man peppar varandra och framför allt sig själv! Berätta lite mer om hur du knyter kontakter, hur du ökar och håller kontaktnätet, hur man själv kan göra för att träffa mer människor och utöka sin egna krets! ❤❤❤

  Emma 2017-02-24 00:45:37 http://None
  Svara
 • Åhh vad kul. jag skulle tycka att det vore bra om du pratade om press från andra och hur man ska stay positive och allt som har med att bara må bra i vardagen:)

  sarah 2017-02-23 17:00:46 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om utbildning. Hur var du på gymnasiet men framförallt eftergymnasial utbildning. Varför du valde vägen som du gjorde, din syn på studier osv. Det känns som det verkar mer ovanligt i din branch, eller framförallt bloggandet, att man har en utbildning än tvärtom . kram

  Saga 2017-02-23 16:26:02 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja höra lite om din relation till ångest, både i form av prestationsångest samt vardaglig ångest som kanske hindrar en i vardagen från att göra saker. Jag har själv otroligt mycket drömmar och saker som jag vill göra men jag lever med ångest som påverkar mig så otroligt mycket från att göra saker vilket är så oerhört frustrerande. Ena dagen känner jag mig glad och sprallig och att ALLT är möjligt, medan jag kan vakna upp en annan dag och känna mig helt tom och verkligen ha ont i kroppen för att jag känner mig så låg. Tänker att det är många som lever med ångest i dagens samhälle och det skulle vara kul(liiite fel ordval, skönt kanske är ett bättre ordval?!) att höra hur din relation ser ut till det. Så pepp på att lyssna på podden! Jag går alltid in på din blogg eller lyssnar på din o Vanjas podd när jag känner mig nere och vill piggas upp och bli inspirerad. Är så glad för att ni poddar och du är verkligen en såhimla himla stor inspiration! Din energi och ditt otroliga driv verkligen LYSER igenom din blogg och instagramkonto! Stor kram

  Kristina 2017-02-23 15:33:27 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Något i stil med "mina 10 bästa stiltips" skulle vara kul!

  Elin Cecilia 2017-02-23 14:59:05 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Skulle vilja höra om hur du tidigare har gjort för att nå dina mål!

  2017-02-23 10:15:18 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om hur man tar tag i sina drömmar och förverkligar dem.

  Sedan skulle jag gärna uppskatta om antingen du själv eller du och Vanja pratade om hur man ska välja rätt väg efter studenten. Vill så mycket, men vet inte vad jag vill. Hur vet man vilken utbildning man ska gå? Är det värt att satsa på en i London med inriktning på mode som jag älskar eller ska jag satsa på dietist som jag också varit inne på och som förmodligen garanterar jobb.
  Förlåt för att jag svävade ut lite, men vore jättekul om du ville ta upp detta ämne:) <33

  Clara 2017-02-23 09:00:48 http://clarisjohansson.devote.se
  Svara
 • Råd om hur man lever ett lyckligare liv.

  Lilly 2017-02-23 08:56:20 http://None
  Svara
 • Det vore kul om du kunde prata om skolan, hur du hade det och hur du ser på den nu! Skulle också vara kul o höra om inredning, vilka är dina favoritbutiker att shoppa inredning i och vad begyder inredning för dig och även lite tips och trix om du har några? Längtar till podden kommer!

  Moa 2017-02-23 08:11:43 http://None
  Svara
 • Det vore kul om du kunde prata om skolan, hur du hade det och hur du ser på den nu! Skulle också vara kul o höra om inredning, vilka är dina favoritbutiker att shoppa inredning i och vad begyder inredning för dig och även lite tips och trix om du har några? Längtar till podden kommer!

  Moa 2017-02-23 08:11:42 http://None
  Svara
 • Längtar efter podden så otroligt mycket!

  Jag skulle vilja höra mer om balans i livet. Att världen inte går under om man inte hinner det man tänkt sig. Att man inte behöver prestera på topp. Tror det finns fler än jag som kan behöva ha en påminnelse då och då från en förebild som inspirerar lika mycket som du!

  Ha det bäst!

  2017-02-23 07:36:52 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om:
  1. Din definition av vad som är framgång och lycka
  2. Var ser du dig själv om 10 år? Alltså vad är dina långsiktiga framtidsplaner i livet, inte bara jobbet.
  3. Vad gör du för att känna dig lycklig och glad? Är det de små eller stora sakerna, vad, hur?
  4. Vad gör du för att känna dig snygg? Är det något av sminket, håret, en dusch, någon accessoar? För mig är det mascaran helt klart!

  Bland mycket annat!! Du är en sån inspiration! Massor av kramar!

  Matilda 2017-02-23 07:12:27 http://None
  Svara
 • Kärlek & dejting ❤️

  Yasmine 2017-02-23 07:10:30 http://None
  Svara
 • Vad kul!
  Jag skulle supergärna lyssna på dina tankar och strategier för att sätta upp mål och för att nå dem, hur det är att vara egen och tankar och idéer om vad som är viktigast för att lyckas med sitt företagande och vad som har funkat/inte funkat för dig inom den biten. Lite om hur du hanterar stress och hur du lyckas hålla så många bollar i luften samtidigt, hur planerar och prioriterar du?

  Ida 2017-02-22 22:59:30 http://nouw.com/happinessbyida
  Svara
 • Ok

  Jonaz 2017-02-22 21:32:49 http://toppenfem.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle vilja höra om dina egna erfarenheter och tips och trix gällande hur man hanterar dåliga situationer på jobbet. Tråkig attityd, elaka och dryga kommentarer, härskartekniker, underminering och vuxenmobbning. Hur man lättast säger ifrån, hur man gör för att fortsätta vara positiv och hur man går vidare med situationen! Som en kort liten handbok som man kan lyssna på påvägen till jobbet, för att peppa och stärka sig själv! ☺️

  K 2017-02-22 19:10:59 http://None
  Svara
 • Kul! Jag vill gärna höra om lite framtidsplaner/ drömmar. Vad tänker du är ditt nästa steg? Och vad är i dagsläget drömmålet?

  Emmie 2017-02-22 19:10:44 http://None
  Svara
 • Jag skulle nog vilja höra om din relation till kroppshets och tips på hur man inte ska tänka på dem väldigt konstiga modellkropparna som man av någon annan konstig anledning ska ha. Och kanske om din stilresa genom åren.
  Tack för allt peppande du alltid har gett mig:)

  Katja 2017-02-22 18:31:30 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!