En outfit som ALLTID funkar ★

I samarbete med Ellos
En klassisk outfit á la ”Paris chic” som funkar i alla lägen är ju jeans och en vit skjorta. Jag lever i jeans men den vita skjortan har aldrig varit min grej. Jag har lixom bara inte på mig skjorta. Men som jag och Vanja pratar om i veckans poddis som kommer ut på onsdag ska man ju inte bara bestämma dig för att tex ”jag är ingen skjortperson” utan man ska utvecklas och testa. För jag kan tycka att skjorta är så GALET SNYGGT på andra. Framförallt tillsammans med jeans och på det där franska sättet. Så jag testade, and I LOVE IT!
Skjortan (hittas här!) Scarf (hittas här!) Jeansen (hittas här!)
Att hitta ett par jeans man trivs i känns ju A och O i ens garderob tycker jag. Det är ju lixom själva basen. Sen gillar jag ju att krydda till det lite vilket jag gör med hjälp av smycken, scarf och ett par roliga skor. Men att hålla basen ganska basic är ju väldigt praktiskt för då kan man lätt styla det efter tillfälle. Den är outfiten funkar ju superbra på jobbet, på dejten, på aw och på middagen. Det gäller bara att anpassa accessoarerna! 
Så mitt bästa stiltips till er är att hitta plagg ni trivs i som går att använda till flera olika tillfällen, då kommer ni ALLTID ha något att ta på er! ?
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Snyggt 😀

  Spinkfinger 2017-02-26 15:30:12 http://spinkfinger.se
  Svara
 • sjukt snyggt! Håller med, skjorta funkar alltid (:

  freja lindsjö 2017-02-26 12:10:54 http://frejamarley.nu
  Svara
 • jättefint på dig!

  mia 2017-02-26 11:56:58 http://None
  Svara
 • Åhåhå love it!!
  Undrar var örhängena kommer ifrån? Så najsiga 🙂

  Ylva 2017-02-26 11:34:34 http://None
  Svara
 • Åh så fint , jeansen : ÄLSKAR !! Hur är de i storlek och passform och vilken storlek tog du? 😀 jag har mega svårt att hitta jeans då mina ben står rätt stadigt på jorden likväl höft lår å röv?

  Frida 2017-02-26 10:21:42 http://None
  Svara
 • Tack för pepp! Kanske ska börja försöka mig på skjortor igen! Däremot har jag precis hittat ett par jeans som jag ser SÅ GALET SNYGG ut i, vad jag än har till. Älskar dem. Ser ungefär ut som dina på bilden, så snygga!!

  Clara 2017-02-26 09:49:38 http://claratoll.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!