Varför du måste tro på dig själv – för att kunna förändra ditt liv

Genom att jag vågade tro på att jag kunde göra det jag ville och trodde på kan jag i dag jobba med det jag drömde om och leva mitt eget drömliv. Här är fem anledningar som jag hoppas kommer få dig att våga tro lite mer på dig själv ✨
1. Om inte du tror på dig, hur ska någon annan kunna göra det?
Om du drömmer om en utbildning, ett jobb eller en annan livsstil är grunden för att du ska komma dit att du tror att du är kapabel till att uppnå det. Om du tvivlar på dig själv är det svårt att få den där chefen att tro på dig. Visa att du vet vad du vill och vad du kan – för då kommer andra också att tro det.
2. Livet blir roligare
Att leva med att tvivla på sig själv och sin förmåga är ganska jobbigt och tråkigt. Men att leva med en tro på att man kan klara av det man vill göra gör livet så mycket roligare. Och det är inget fult med att tro på sig själv. Tvärtom! Jag tycker personer som tror på sig själva är inspirerande och coola. 
3. Du kan inspirera andra!
Genom att visa att du tror på dig själv och genom att berätta för andra vad du drömmer om kan du inspirera din kompis, syster eller pappa att också våga drömma stort och förstå att den där drömmen inte bara behöver vara en dröm. Och det är ju helt fantastiskt att kunna inspirera andra till att våga få ut mer av livet!
4. Vad hindrar dig engentligen?
Om du inte tror på dig själv eller din förmånga – ställ dig själv frågan varför? Är det för att någon någon gång har sagt att det du vill göra är svårt eller till och med omöjligt? Är det för att du tidigare har testat att göra saker du drömt om men inte lyckats? Låt inte andra personer bestämma vad som är möjligt och inte möjligt i ditt liv och se dina tidigare försök som erfarenheter i stället för misslyckanden. 
5. Livet är för kort för att inte tro på sig själv
Vi har ett liv och det händer här och nu. Hur vill du spendera ditt liv? Genom att tvivla på dig själv och redan innan du provat något bestämma dig för att det inte går? Eller vill du vara din egen peppkompis, heja på dig själv och våga testa dina vingar? Valet är ditt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack som alltid för dina fina inlägg, blir så himla glad av att vakna upp till detta. Man blir så inspirerad och uppmuntrad, tusen tack och kramar till dig.

  Valeria 2017-02-27 08:47:00 http://rusikvale.blogspot.se/
  Svara
 • Så himla sant!!! Gillar verkligen det du skriver om att livet blir mycket roligare av att tro på sig själv <3 Det är ju verkligen värt att tro på sig själv för att må bättre! 🙂

  Beata Rydén 2017-02-27 00:54:27 http://www.imagineabird.se/
  Svara
 • Så himla bra inlägg!! TACK för inspon!!
  Jag blev förövrigt helt kär i din ring på bilden, den med en sol. Vart har du köpt den? Var så himla himla fin!
  Kram!

  Karin 2017-02-26 22:17:38 http://None
  Svara
 • SANT!<3 Fem punkter, enkla men svåra. Tack för din insp som aldrig tar slut!!!
  Jag har tittat i din kategori inredning, ÄLSKAR din lgh, och din stil. Vet du hur högt den har till tak?

  2017-02-26 20:55:15 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!