Utmaning till er ★ För att må ännu bättre!

Hej bästa ni! Jag får ju en hel del frågor från er varje vecka och jag försöker svara på dem alla. Och många av dem handlar mycket om hur man mår bättre, får bättre självkänsla, tar sig framåt i karriären mm. Och därför tänkte jag att jag ska börja med en fråga till er varje vecka. För att ni inte bara ska få svar från mig utan också från er själva. Ni behöver absolut inte svara på frågan här i kommentaren (men såklart får ni gärna dela om ni vill och därmed peppa varann) men jag tänker främst att ni tar fram ett block och penna och börjar skriva ner svaren för er själva. Så att ni lätt kan gå tillbaka och kolla. Ha helst ett block där ni alltid skriver så ni har allt på samma ställe ✨
Genom att jag har ransakat mitt eget liv, frågat mig själv vem jag vill vara, hur jag vill veta, vad jag drömmer om mm har jag aktivt fått jobba med att utveckla mig själv. Och det är precis det här jag vill att ”Veckans tankeutmaning” ska handla om. Så jag tycker vi kör i gång med den första frågan som lyder:
Vad gör du för att leva ditt bästa liv?
Skriv ner i ditt block vad du göra för att leva ett så bra och härligt liv som möjligt för dig. Vad mår du bra av, vad gör dig glad och på vilket sätt får du in med i din vardag så att ditt liv blir ännu bättre?
Genom att svara på den här frågan tror jag man kan få en överblick om hur ens vardag ser ut. Att man blir tacksam för det man har och det man gör för sig själv. Men också att man ser att man kanske struntar i att göra massa saker man egentligen tycker är kul och som man mår bra av. Men varför då egentligen? Varför gör vi inte mer av det som får oss att må bättre? Genom att få koll på hur din vardag ser ut kan du också lättare påverka din vardag och se till att fylla den med grejer som gör livet roligare. Så att du kan leva det bästa livet för dig ? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Måste bara säga att du är såå grym och du gör så mycket för dina läsare! Wow wow wow alltså, är så himla imponerad av dig!!!

    2017-02-28 12:21:29 http://None
    Svara
  • Åh är så redo för sådant här nu! Jag upptäckte din & Vanjas podcast ganska nyligen, och har sedan dess på riktigt PLÖJT typ alla avsnitt :’D Det ger mig massvis med pepp i mitt egenföretagande och att se till att min vardag blir riktigt trivsam. Sjukt inspirerande! För mig har vardagen varit rätt tuff ett tag, men jag börjar äntligen känna att det vänder och att jag ser resultat efter allt mitt slit. Både jobbmässigt och i mitt egna välmående. Så jag vill bara tack för all pepp och alla kloka insikter <3

    Agnes {Cashew Kitchen} 2017-02-28 11:04:18 http://cashew-kitchen.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!