Välj vilken typ av person du vill vara ★

Äntligen onsdag och äntligen veckans poddis ✨???? Och i dag pratar vi om något jag tycker är viktigt att tänka på. Och jag måste säga att det här avsnittet är det bäst poddisavsnittet på länge!!
Vi pratar om att man faktiskt kan välja mer om vilken typ av person man vill vara än vad man kanske tror. Ni har säkert hört någon säga eller kanske sagt själv ”jag är ingen morgonmänniska” eller att du själv känner att du har svårt att vara glad för andras skull. Allt detta går att förändra. Och i veckans poddis pratar vi om vilja att utvecklas som person. Och såklart massa, massa mer. Hoppas i vill lyssna! Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Jossan! Älskar din blogg och eran podd! Jag kände igen mig i väldigt mycket när du beskrev att du kände dig lite lost och riktigt vet vad du vill göra med ditt liv, framtiden och kände ångest. Vad var det som fick dig att ändra dig och känna dig lite mer peppad? och hur kom du fram till vad du ville göra? Jag känner mig väldigt lost i vad jag vill göra och kommer aldrig på vad det är och får bara ångest när jag tänker på framtiden och att jag snart måste besluta mig vad jag ska göra med mitt liv.

  Tack för att du inspirerar mig varje gång jag går in på din blogg eller när man lyssnar på er podd, tack så mycket!! 🙂

  Gabrielle 2017-03-04 01:16:45 http://nouw.com/gabriellerosen
  Svara
 • Hej Josefin!
  Tack för er grymma pod som lyser upp min tillvaro! Vore jätteintressant att höra er prata om hur man hittar balans i ens liv. Hur gör man/vad ska man tänka på om man jobbar & kämpar för ens höga ambitioner, mål och drömmar utan att bli helt utbränd och gå in i väggen? Jag är 24 år & har haft utmattningssyndrom, något jag får kämpa med hela tiden. Att återhämta mig & fylla på energi var något jag fick lära mig iochmed detta. Tycker att det är så viktigt i det samhälle vi lever i idag att belysa att det handlar om att må bra i kropp & sinne också. Det måste finnas en balans och vi måste bli snällare mot oss själva! Tusen tack igen för alla inspirerande blogginlägg, podavsnitt & instagram inlägg! Kram kram Camilla❤ PS. Tack för fuelbox tipset, har båda boxarna! ?

  Camilla 2017-03-03 23:29:34 http://None
  Svara
 • Tack för att ni båda är så himla superbra! Ni räddade min kväll, med er två som sällskap har jag nu ett skinande rent kök och en ett städat sovrum utan kläder slängt överallt! Dessutom är jag fylld av ny energi och pepp att gå min väg och vara en glad och peppig power babe ❤️

  Johanna 2017-03-02 22:43:55 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!