Min härliga Paristrip i bilder ❥

I torsdags hoppade jag, Forni, Molly och ett gäng andra härliga tjejer på planet till ett vårigt Paris för att ha några härliga dagar ihop tillsammans med Glossybox. Och gud så härligt vi haft det!
När vi landat svängde vi förbi hotellet, sviade om och sen var det dags för middag på Miss Kô. Ett underbart ställe med asnajs vibe och supergod sushi! Här kan ju dock tro att vi är på en solsemester i Costa Rica stället för Paris. Ser vi inte väldigt sommarhärliga ut? Det tycker jag!
 I går vaknade vi upp till ett ganska mulet men varmt Paris. 
 
Vi tog oss ut tidigt för att äta frukost på populära..
Ob-la-di. Så mysigt ställe och perfekt frukost. Mums!
Så mysigt att börja dagen med alla härliga tjejer. Kommer ni ihåg Celina som praktiserade hos mig på Modette för snart ett år sen. Helt galet vad tiden går fort. Nu jobbar hon på Glossybox och det är hon som styrt den här resan. Heja heja!
Efter frullen hoppade vi in i en bil och tog oss från Marais in till city för att shoppa lite.. 
Vi spanade på Chanel, inte för min del då men Forni såg några fina men det blev inget köp där..
Sen tog vi oss till Gucci där ALLT var färgglatt, underbart och måste-ha-begäret var otroligt starkt.
Så himla trevligt att vara i lyxbutiker, det hör ju inte direkt till min vardag… Men man blir bjuden på kaffe, juice eller vad man nu vill dricka. Så härligt! Här sitter jag och smuttar på en espresso medan Forni provar skor på Guccis skoavdelning. 
Så himla fina! Spana in Fornis blogg för att se vad hon köpte ✨ (om inte upp kommer det nog snart, håll utkik)
Själv drömde jag om de här fantastiska tofflorna men tio papp kändes lite väl…. 
Men så gick vi en våning ner till väskavdelningen och jag hade planerat att unna mig en fin väska på den här resan och direkt när jag såg den visste jag att det var den jag ville ha!
Jag har inte sett den i gult förut men blev helt kär när jag såg den. Så himla fin och den gör mig så glad. Mitt lilla lyckopiller som ska förgylla min vardag i vår och sommar. Visst är den fin? ?
Ser ni hur nöjd och glad jag är? Jag köper ju aldrig så här dyra grejer. Jag har ett par vintage LV-väskor men som kostat en tredjedel av sen här. Men det här väskan är en riktig peppresent till mig själv. Jag har jobbat hårt, tjänar bra och är värd att unna mig något fint! Och den här väskan är precis vad jag var ute efter. Helt underbar!
Så här nöjda såg vi ut när vi precis gjort varsitt grymt väskköp. Ni får spana in Fonris blogg för att se vad hon köpte ✨
Jag hade på mig mitt blåa fluff från Twist & Tango och blus från Free People ✨
Efter shoppingrundan blev det pizza på restaurangen Ober Mamma, så fint och så gott!
Mmmmmmm, mums!
Efter det gick jag och Forni till konceptbutiken Merci som är helt magsik. Här finns allt från inredning, kläder, vintage, pysselsaker och tvålar. Så himla mysig butik som jag verkligen kan tipsa om att gå till om man är i Paris!
Och såklart har de massa fina blommor ✨
På eftermiddagen började det spricka upp och det var helt ljuvligt att stosa runt och såklart invigde jag min väska på en gång ?
Vi satte oss på favoritstället Café Charlot, tog en eftermiddagskaffe på deras uteserving, babblade och spanade på folk. Så himla underbart! 
Så glad att det var den här pinglan jag åkte med. Vi har bådehaft fina pratstunder och otroliga skrattanfall under den här resan. Underbart!
Vi gick hem och bytte om för kvällen!
Jag tog på mina nya, underbara blixtstrumpbyxor från Calzedonia och matchade snyggt med Louise.
Efter att vi ätit tonfiskstek och pommes till middag var det dags för show på Moulin Rouge. Jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig men det var magsikt. Så himla härlig och rolig show och såklart var det fotoförbud så har inga bilder att visa. Men det var mycket pattar i luften, galna numer och jag kan fortfarande inte förstå att det kom upp en stor pool från golvet där en naken kvinna simmade med GIGANTISKA ORMAR!! Jag ställde mig upp, fick panik men var ändå sjukt fascinerad. Helt galet. Det enda STORA minuset var att såklart vara alla brudar typ var nakna medan killarna var utklädda till roliga clowner eller pirater… Snark!!! Men det var ändå en sjukt cool show och så roligt att vi fick uppleva det ✨
Jag delade rum med den här gullisen och i morse gick vi upp klockan 05.45 för att åka heeem. Tidigt men mysigt och skönt att komma hem mitt på lördag dag och ha hela helgen kvar även fast man redan har haft helg i Paris. Underbart! Och tusen tack Glossybox för en härlig trip!
Så här såg jag ut i morse när vi kom till flygplatsen men nu sitter jag hemma i soffan och ska snart storstäda för ikväll blir det tjejmiddag. Jag känner mig lite trött efter dessa fullspäckade dagar men ändå påfylld. Jag älskar verkligen Paris. Det är en helt magisk stad och jag måste tillbaka snart! Hoppas ni också har en härlig helg bästa ni. Hörs snart! Puss ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!