Min söndag i bilder ❥ Fika, Dalarö och längtan!

Jag började den här söndagen med att möta upp min kompis Martina för en sen frukost på stan. Vi hamnade på Snickarbacken då Pom och Flora såklart var proppfullt!
Men det gjorde inget, så himla mysigt och god frulle här också! Älskar att hänga med vänner på söndagsförmiddagar. Jag tycker man är så avslappnad och lugn då. Man har sällan bråttom till något på söndagar. Så vi satt och pratade om ALLT innan det blev en liten shoppingtur på & other stories. 
Efter stan mötte jag upp mamma, min syster och Thyra och åkte ut till landet för att fika på vårt älskade bageri. 
Jag käkade sötpotatis och majssoppa med ostmacka och en kaffe och kaka på det ?
Sen tog vi en promenad vid vattnet, älskar ju Dalarö men galet kallt i dag ❄️
Blir så påfylld på livet när jag är där ute. Behöver verkligen komma dit med jämna mellanrum och andas ✨
Vi passade på att åka förbi ett av mina favorithus som jag drömmer om att köpa en dag. Det ser ganska litet ut häifrån men från sidan är det större. Med veranda ut mot havet, ett inglasat rum med balkong på. Och jag älskar den lilla verandan man gå in på. Så himla fint hus som jag lätt vill bo i med min framtida familj ?
När vi åkte från byn åkte vi förbi vårt gamla sommarställe som vi sålde för tre år sen men haft i familjen i 100 år. De har gjort om superfint och jag har inte varit där sen vi sålde. Saknar den här utsikten! En helt magisk plats som jag varit på varje sommar i hela mitt liv ?
Så kul att ha med Thyra och att hon fick spring fritt. Hon älskade det, såklart!
När jag kom hem la jag på den här återfuktande masken för jag känt mig lite torr på senaste tiden. 
Haha, man ser ju helt galen ut men nu när jag tagit bort den känner jag verkligen att min hy känns mjuk och återfuktad. Som om den druckit flera liter vatten. Skönt! Nu blir det ett varm bad och kolla senaste GIRLS för att tina ordentligt efter den här kalla dagen och sen blir det att beställa hem mat och kolla på film. MYSIGT! Hoppas ni haft en fin söndag. Puss på er! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!