Vad jag ska göra i dag ❥

God morgon söndag och på er! Jag har varit vaken ett tag, druckit te och kaffe och hängt med min kompis Vicky som sov här i natt. I går åt jag och mina tjejkompisar middag hos mig och sen gick vi ut. Så idag har vi sovit ut och mjukstartat dagen. Nu ska jag klä på mig ordentligt eftersom det är superkallt ute.. Och promenera till Vasastan och äta frukost med en kompis. Efter det blir det nog en runda på stan och sen promenad med min syster och hennes hund Thyra. Så himla mysigt! Och ikväll ska jag fixa lite hemma, några bloggrejer och sen bara chilla. Typ kolla på en film ? Så himla härlig dag! Älskar söndagar! Hoppas ni också får en fin söndag och vi ses på Insta Stories @josefindahlberg.se Puss på er bästa ni ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Josefin!
  Jag hittade in till din blogg och podcast för någon vecka sedan och nu är jag helt fast!
  För det första har jag länge letat efter en podd med BRA ämnen, peppig och rolig, och er podd har ALLT. Blir så glad när jag lyssnar på den!
  För det andra så har du verkligen inspirerat mig på bara dessa få dagar, du är verkligen en sån power babe! Och inte på tal om den utstrålningen du har kvinna, helt makalöst!

  Men det jag egentligen ville kommentera var tack Josefin! Tack för att du delar med dig av det du har varit med om (igenkänningsfaktorn är stor från mitt håll, och har fått mig en rejäl tankeställare ang min relation till alkohol) och tack för att du har inspirerat mig till att ta hand om mig själv och mina nära bättre!
  Fortsätt med det du gör och ta hand om dig!
  Kram

  Tove 2017-03-05 22:01:32 http://None
  Svara
 • Låter som en härlig dag! Kram

  clara 2017-03-05 18:34:24 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Love your home so much!!!
  xoxo
  http://donkeycool.es/

  Patricia 2017-03-05 18:15:32 http://donkeycool.es/
  Svara
 • Jag ska också promenixa 🙂

  Emma 2017-03-05 11:29:20 http://www.emmae.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!