Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måndagspeppen ★

God morgon på er bästa ni ✨ Hoppas ni sovit gott och är peppade på en ny vecka. Om ni inte är det och oasvett om det gäller träning, jobbet eller plugget som känns trögt hoppas jag att mitt peppquote kan hjälpa er att komma på lite bättre tankar ? Happy Monday! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SÅ nyfiken på hur det har gått för dig med Headspace-utmaningen! Kan du inte berätta lite? Jag har testat den appen innan men fick en nytändning nu och signade upp mig på abonnemang så är inne på dag 12 nu ?? Tips: Spotify & Headspace har ett erbjudande där man får båda för 149:- istället för 99+89. Kändes ändå värt med 50:- i månaden för Headspace!

    Anna 2017-03-06 08:58:16 http://None
    Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!