Ligga kvar eller bita ihop? ❥

God morgon gullisar! Efter att jag nyss upplevt våren i Paris trodde jag att den snart skulle vara nära här hemma men nej. Man vaknar upp till snö. Blööö. Men men det är väl bara klä på dig lite extra lager igen. Men även om det snöar och är onajs väder mår jag rätt bra den här morgonen. Jag känner mig lite trött efter att suttit uppe och jobbar till halvett… Men den här veckan är det bara galet mycket. Måste kämpa för att få ihop det.
Och på tal om kämpa… I går (måndagsmorgon) vaknade jag upp med jordens huvuvärk. Jag var så sjukt trött och kom typ inte ur sängen. När klockan var 06.30 och jag VERKLIGEN måste gå upp för att hinna till min morgonträning kändes det OMÖJLIGT! Men så tänkte jag på varför jag inte mådde bra. Jo, för att jag ätit väldigt goooood men rätt kass mat på näringsfronten under hela helgen. I Paris var det pizza till lunch och pommes till middag. Resten av helgen åt jag typ godis och chips.. Och kakor. Våren i Paris lockade till rökning på uteserveingen som sen fortsätte på festkvällen är hemma i Stockholm på lördagen..
SÅ när jag mådde så där dåligt i går morse visste jag ju lixom att det berodde på det och när jag såg klart att det var så hoppade jag ur sängen. För jag var ju lixom inte sjuk. Utan jag själv har ju sett till att jag mår så här pissigt och då är det bara jag som kan göra något åt det. Och jag vet att min dag skulle bli hundra gånger bättre om jag gick upp och tränade än om jag låg kvar ett par timmar i sängen för att sedan säkert ha ännu mer ont i huvudet. Och mycket ritkigt mådde jag strålande resten av dagen. Även fast jag var stressad och det var ASKALLT. Att gå upp och träna på morgonen är verkligen ett lyckopiller för mig. I bland måste jag bara bita ihop och göra det jag behöver i stället för att känna in för mycket, tycka lite synd om mig och ligga kvar i sängen. Oavsett hur skönt det är. Men det sköna är ALLTID enklast men vill man ha ett annat resultat måste man orka lite till. Och jag ville ju ha en bra dag, inte en dålig och tråkig. Bara ett yttligare bevis för mig själv om hur viktigt det är för mig att hålla upp med min träning ✨? Och ta hand om mig själv. För mycket skräp = skäpmående. Ganska enklet men tydligen väldigt svårt att förstå för mig i bland.. Men glad att jag gick lite insikt i går så jag kunde vända och få en bra start på veckan och så att jag kunde sprida bra energi i stället ✨? Puss på er! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Mycket bra blogg. Hur gör man gör att få så många lakes??? Eller kommentarer

  Björn 2017-03-07 18:07:29 http://None
  Svara
 • Jag undrar vart du brukar yoga/vilka studios rekommenderar du? Och vart går du mest och tränar (behöver inte vara yoga)? Du kanske har bloggat om detta, men hittar inte:(

  Hanna 2017-03-07 16:04:27 http://None
  Svara
 • Haha jag vart överlycklig av snön, älskar vinter!!! Dansade runt i snön i morse ❤️

  2017-03-07 13:51:00 http://None
  Svara
 • Å Paris, dit ska jag snart..väntar på körsbärsblomen bara:) Mm skräpmat blir skräpmående:P Ha en fin dag!:)

  maria 2017-03-07 09:19:09 http://easypeacy.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!