Kom och träna med mig ★

I samarbete med Metro
Hurra – i dag kan jag berätta att jag är med i Metros nya lifestylesatsning – No more bad days.
Du behöver inte vara svinsnabb eller svinstark. ”No More Bad Days” är till för alla! Så oavsett om du är nybörjare eller träningsfantast är det här bästa förberedelsen inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking!
Alla pass är kostnadsfria och du behöver varken vara medlem på SATS eller ha något startnummer i något av loppen. Vi vill bara uppmana så många som möjligt att komma och träna och ha kul med oss. 
Passen är uppdelade på 8 st träningstillfällen utomhus på Djurgården i Stockholm och 6 st i Slottsskogen i Göteborg. Passen inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och avslutningsvis några pulshöjande övningar. Alla kan vara med!
Stockholm
Första passet startar den 16 mars kl 18.30 på SATS Regeringsgatan och därefter varje torsdag fram till loppet på Stadion den 13 maj. Instruktörerna är Simon Carlfjord och Amalie Hansen.
Göteborg
Första passet startar den 13 mars kl. 17.30 på SATS Masthugget och därefter varje måndag fram till loppet vid Slottskogen den 22 april. Instruktören är Matthias Wilhelmsson
Så roligt om ni kommer och tränar och peppar med mig. Hoppas vi ses!! ✨?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud vad kul det verkar! Vill verkligen börja träna igen och du är ju så peppig och härlig så skulle vara kul att träffa dig!! Synd att man inte bor o Stockholm och har skola man måste hinna med ?

    Agnes 2017-03-08 22:21:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!