Mina planer för våren 2017 ★

Den här våren är helt klart fullspäckad. Jag har så mycket roligt jobb framför mig och känner mig otroligt peppad! Inför 2017 var ju tanken att inte jobba så mycket.. Men jag vet inte riktigt om det kommer hålla i sig hela våren.. Fast iof sa vi att 2017 är njuuuutningens år. Och just nu njuter jag faktiskt av att få dessa uppdrag, att jag får göra det jag älskar, lära mig mer och utveckla mitt egna företag. Men det ska såklart inte bli för mycket utan jag vill verkligen få till härlig fritid där jag kan hänga med famlj, vänner och göra roliga saker som inte har med jobb att göra. Men det är ju galet svårt att få till balansen. Men jag får helt enkelt göra mitt bästa och öva på att tacka nej även om vissa uppdrag känns superroliga. Jag måste komma ihåg att jag har många år på mig att göra alla roliga jobb ✨
Jag har några nya roliga uppdrag som jag ska få till under våren utöver bloggen, Instagram, podden och bloggsamarbeten. Ett av det är att jag kommer samarbeta med Gallerian och hjälpa dem att skapa content till deras sociala medier. Jag älskar ju att skapa innehåll och det känns superkul att få göra det till någon annans kanaler och inte bara mina egna. Ett roligt jobb som jag ser fram emot att göra och att se hur resultatet blir ✨
En annan sak som händer i vår är att det kommer några nya smycken i min smyckeskollektion ”Dream Big” vilket jag är aspeppad på! Ska bli så kul att visa er, vilket jag kan göra om några veckor ✨
Jag jobbar ju med happitude och under våren kommer vi få in en ny färg på tröja, jobba på att ta fram helt egna tröjor, uppdatera vår sajt och göra roliga samarbeten. Jag älskar verkligen happi och önskar jag hade mer tid för att jobba med det men glad över att jag kan göra det över huvud taget ✨ Och inom en snar framtid lanserar vi ett till varumärke som jag jobbat med i ett och ett halvt år (!!!!) men kan inte riktigt än berätta vad det är men snart. Jag hoppas ni kommer älska det! ✨
Sen har jag en stor, underbar, superrolig, läskig och galen grejen på gång men som jag inte kan berätta om riktigt än men snart!! Men det är en av mina stora drömmar, kommer ta mycket tid men kommer vara värt varenda sekund. Kan knappt tro att det är sant! ✨
Så ja, det här med att jobba åtta timmar om dagen kommer nog inte riktigt att funka hela våren. Men fuck it! Jag får ju göra det jag ÄLSKAR, jag bor själv, har ingen partner att ta hänsyn till, jobbar inte under någon jobbig press från några chefer utan jag jobba för mig själv. Och det är en jäkla skillnad tycker jag! Så nu kör jag så det ryker Men ska såklart se till att det inte blir föööör mycket ✨ Glad över att jag börjde året med en yogaresa som fick mig att inse hur viktig yogan och meditationen är för mig. Och om det är något jag inte ska prioitera bort är det just yogan och meditationen ? Det är de som håller ihop mig många gånger.

Och hallå hur gulliga är dom här? ? Jag köpte dem till en bild för Gallerian för Dunkin Donuts finns ju där och passade såklart på att ta lite extra bilder och äta ? Så goda, mums!
Alltså hur gulliga?? Orkar inte!! ✨
Så nu vet ni lite mer om hur min vår se ut. Och jag hoppas att ni också är peppade på våren 2017. Känner att hela 2017 kommer bli ett jäkla bra år alltså. Heja heja oss alla! Puss och kram ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Vad spännande att få höra vad allt det är du får ihop! Så sjukt roligt att höra hur det bara går framåt för dig och man blir så peppad!

  emzi 2017-03-18 15:58:00 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Vad spännande med alla uppdrag och hur allt rullar på för dig! Du är verkligen grym! Vilken inspiration. Heja 🙂

  Elin Häggberg//Teknifik 2017-03-16 19:22:46 http://teknifik.se
  Svara
 • Hej Josefin!! Tack för din fantastiska pepp! 😀 Undrar, var får du tag på dina stickers?? Letar och letar, men tycker det är svårt att hitta sånna här fina som du har! 😀 ★

  Josephine H 2017-03-15 17:50:42 http://None
  Svara
 • Jag är också så galet pepp på våren! Ska bli superkul att se vad du hittar på också. 🙂 Firade in våren på min blogg med ett stort inlägg om vårens inredningstrender, är så pepp på att inreda! Kolla gärna in den. <3

  Elin Cecilia 2017-03-15 14:03:29 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Hei Josefin ?
  Jeg elsker bloggen din, og ser veldig opp til deg. Som du selv sier, så har du ingen stress fra sjefer, ingen å ta hensyn til og du bor selv. You made it, girl! Du lever drømmen. Hva med å skrive et innlegg om hvordan du kom dit du er idag? Jeg tror mange ville elsket å lese om det!
  Klem fra Norge ?

  Milli 2017-03-15 09:14:13 http://None
  Svara
 • Jättesöta

  Mirre - Sweetwords 2017-03-14 22:09:30 http://sweetwords.se
  Svara
 • Hej – och tack för en superhärlig och viktig blogg!
  Jag har ett dilemma som jag verkligen behöver en opartisk åsikt kring.
  Jag började för en månad sen ett nytt jobb, bra betalt och ser bra ut på CVt men jag får inte utnyttja hela min kompetens och utbildning i denna roll. Det är mer fokus på saker inom min utbildning (digital marknadsföring) som jag inte tycker är så inspirerande. Många excel-rapporter och siffror, medan jag brinner för det mer kreativa. Nu har jag blivit headhuntad via Linkedin för ett jobb som verkar passa mina skills och intressen mycket mer… men är det inte fel att byta efter såhär kort tid? Kanske kan jag växa in mer i min nuvarande roll och klättra inom företaget? Eller ska jag helt enkelt tänka själviskt och hoppa på det andra jobbet? Tacksam för svar från alla som känner igen sig!

  Amanda 2017-03-14 20:33:53 http://None
  Svara
 • Längtar så tills den nya färgen på happitudetröjorna kommer!!!

  Clara 2017-03-14 19:24:05 http://clarisjohansson.devote.se
  Svara
 • Josefin! Nu har jag följt dig i typ en månad, plöjt kanske 30 poddisar, jäkligt långt bak i ditt arkiv: jag fullkomligt älskar din energi, pepp o kärlek. Ville mest säga det, du (och vanja!!) är min inspiration!

  Lo 2017-03-14 13:05:25 http://None
  Svara
 • Jag håller på med en serie inlägg om vilka bloggar jag läser och undrar om jag kan få använda några av dina bilder till länken till din blogg?

  2017-03-14 09:22:21 http://None
  Svara
 • Okej jag förstår att du har stora drömmar och vet vad du ska göra. Kul för dig. Men vad tycker du man ska göra om man inte har några planer eller mål, ingen ork, saker man njuter av och ser fram emot, om man inte har några vänner eller jobb och studerar sista året på gymnasiet

  2017-03-14 07:49:18 http://None
  Svara
 • Låter som kul grejer du ska göra men kan ändå inte låta bli att tycka att det är tråkigt att du inte tänker följa livstårtan. Lät som att du var så peppad på att ta hand om dig själv och inte nästan "gå in i väggen" igen. Förstår inte riktigt vad som har hänt mellan det poddisavsnittet och nu och varför det känns okej att jobba dygnet runt igen (och då offra andra viktiga saker) 🙁 tror nog att många skulle vilja höra i poddisen eller i bloggen hur tänket gick kring det

  Agnes 2017-03-13 23:09:16 http://None
  Svara
 • Vad spännande med framtids-planer! Och vilka roliga donuts, äter inte donuts egentligen men alltså skulle kunna köpa dom bara för att ha dem framme som pynt!

  Mona 2017-03-13 22:34:31 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Du är grym! Ska bli så kul att följa under våren och höra mer 🙂 <3

  Louise 2017-03-13 21:07:07 http://www.louiseestwall.com
  Svara
 • Vad spännande vår! Tycker du är duktig på att skapa content, det är alltid kul att kika in i dina olika feeds, så lycka till med ditt uppdrag med det 🙂 Kram!

  Clara 2017-03-13 21:05:54 http://claratoll.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!