Våga testa ★

God morgon måndag! Jag är rätt trött, har lite ont i halsen och är rädd för att bli sjuk men mår ändå väldigt bra efter denna härliga helg! Så jag är pepp på ny veckan, massa roligt som händer och helt klart fullt upp. Jag har också en del nya saker för mig som jag inte riktigt vet hur de kommer gå men känner att det är väl bara göra mitt bästa och köra på. ”Better an oops then a what if, lixom. 
Det har jag med mig rätt mycket. Bättre att testa och i fall det inte blir som man tänkt sig kan man städa upp i efterhand än att inte testa alls. Om man dömmer ut saker innan man ens provat kommer man ju aldrig få redo på hur det kunde blivit. Och vi kan ju väldigt mycket mer än vad vi tror så det mesta tror jag i alla fall går bättre än vad man vågar önska. Och som sagt om inte ”oops” – det är inte hela världen! Hoppas ni också kan ha med er de orden där veckan och bara köra så det ryker ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!