Women with event ★

Hej på er, hoppas ni har haft en fin tisdag. Jag har haft fullt upp men en riktigt bra dag som avslutades på topp. Nämligen med en middag tillsammans med det kvinnliga nätverket ”Women With” som driftiga och härliga Caroline Lidman startat. Caroline har jag träffat en del de senaste åren och inspireras verkligen av hennes driftighet! Och grymma Forni tog med mig som sin +1 för kvällen middag, tack bästa!!
Vi var ca 25 tjejer på plats för att mingla, nätverka och peppa varann. Helt fantastsikt! Jag fick flera nya kontakter, ideér och planer. SÅ KUL att träffa andra driftiga tjejer som också gillar att dela med sig och inspirera. Känner mig helt påfylld och peppad. Magiskt! Tack Carro för att du styr upp sånna här bra kvällar. 
Och det är ju det jag vill med min grupp Power Babes, att driftiga tjejer från hela landet har en plats där de får peppa, hjälpa varann och knyta nya kontakter. Om du inte redan är med – gå med här!
#GirlPower ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fan vad mycket Girl Power! Har sett/läst/hört om så många olika grupper, communitys osv för och med kvinnor i USA men känns som vi i Sverige inte gör det på samma sätt.

    2017-03-15 10:49:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!