Frukostmöte i brudklänningshimlen ★

I går började min dag bland massa brudklänningar.. För jag ska gifta mig!!! Haha nej nej.. Ingen risk. Jag var på möte med Soft Goat som delar showroom med By Malin som gör helt magiska brudklänningar. 
Vi åt favoritfrukost från Pom & Flora, tio poäng! 
Och såklart spanade jag lite på de här fina klänningarna. Lär ju dröja ett tag tills jag står där i en brudklänning.. men två av mina bästa kompisar ska gifta sig nu i sommar och jag lääängtar. I somras när min bästis Katta (älskar att jag kan länka henne nu när hon också bloggar!) gifte sig var typ den roligaste dagen ever. Och det är ju så himla vackert att se två personer som älskar varann så mycket stå där och ge varann den finaste kärleksförklaringen. Jag grät så mycket i kyrkan. Längtar så mycket till sommaren nu för att få uppleva det igen! 
Men som sagt var jag på möte med Soft Goat och vi planerade ett samarbete vi ska göra i vår. Så himla roligt, älskar deras fina tröjor! 
Och såklart testade jag loss för att hitta mina absoluta favoriter ? Coming up!!
Glad onsdag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!