Perfekt dag att lyssna på poddisen ★

 
Eftersom vi inte spelade in någon poddis den här veckan då Vanja levt loppan på Bali vill jag tipsa om att lyssna på några tidigare poddar denna undebara, soliga dag ✨ Typ en långpromenad med oss i lurarna? 
Vi har ju massa avsnitt som handlar om hur man vänder motgångar till framgångar, hur man skapar sitt drömliv, hur man vågar och hur man hittar sin grej. Och sånt får jag så mycket frågor om här på bloggen så mitt tips är att lyssna på något av de här avsnittet. Perfekt sätt att ställa in sitt mindset för en ny vecka ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jossan, jag hittade er poddis i januari då jag också var i Indien med yogiakademin (tror till och med att jag bodde i samma bungalow som dig hehe). Jag var fast efter ett avsnitt och har nu plöjt allihop! Lyssnar jämt- på promenader, under yogan, när jag städar, när jag kör bil, när jag springer osv så jag har hunnit lyssna igenom dem allihop, och ni är SÅ bra! Era röster har blivit som en trygghet för mig. Jobbar som läkare och efter ett tufft och långt dag- eller nattpass är det så otroligt skönt att höra era välbekanta och kloka stämmor. Ni känns som två härliga storasystrar och jag suger åt mig era råd! Tack Jossan för den inspiration och sprudlande energi ni ger och tack för allt ni delar med er av, man känner sig lite mindre ensam mitt i allt då! Kram!

    Ida (@im_healthyenergy) 2017-03-19 20:04:18 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!