Min morgon och mina planer för dagen ❥

Glad onsdag på er bästa ni ✨ Hoppas ni också haft en härlig start på dagen ✨ Jag gick upp extra tidigt för att träna med min träningskompis Cissi och för att sen gå hem och somna om någon timme, haha. Så galet skönt! 
Sen började jag dagen med en god frukost med massa nyttiga grejer för att ha bra energi i dag. Mums!
Sen hade jag helt plötsligt typ fem minuter att göra mig i ordning på innan det var dags att åka i väg på möte så slänge på mig mina nya favoritjeans från Lee och min nya minijacka från Zara. Lite färg löser allt när man har bråttom. Så jag skippade sminket och låter den göra jobbet i dag!
Och nu sitter jag i Nyheter24-gruppenhuset vid Karlaplan och jobbar för fullt med min grymma kollega Frida som äger allt hon gör. Vi håller på med grymt roliga (och fina!!!!) saker som ni kommer få se så småningom ? Snart ska jag i väg på ett annat möte och sen tänkte jag hinna förbi & other stories och spana innan det blir hem för att jobba i kapp de senaste dagarna. Jag har inget planerat ikväll så jag kan jobba unden en hel del och sen ska jag hinna njuuuuuta lite av att bara chilla också. Kanske läsa lite bloggar eller kolla någon serie. BRA ONSDAG KÄNNER JAG! Ha en magisk dag ni med hörrni!! Puss och kraaaam ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh, berätta! Vem är den lyckliga som fick dela en ljuvlig frukost med dig dagen till ära?
  KRAM

  ebba 2017-03-23 08:53:36 http://None
  Svara
 • Jag går också och lägger mig ibland om jag har tid över på morgonen, vilket resulterar i att köra fort som fan till jobbet eller springa de dagar min man har bilen 😀

  Spinkfinger 2017-03-22 20:23:25 http://spinkfinger.se
  Svara
 • Vilken inspiration man får ifrån dig, vilka snygga bilder.

  Svara
 • aah den känslan av att gå och lägga sig igen när man varit uppe ett tag. Så busigt!! 😉 fick energi bara av detta inlägg, vilken grym onsdag det är! Kram påre!

  ISA 2017-03-22 15:18:53 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har verkligen blivit sjuk och fått öroninflammation och halsfluss. Jag vågar ej säga till mina föräldrar hur dåligt jag mår, eftersom jag vet att jag inte kommer få gå till skolan. Bara tanken av att jag ej får gå till skolan ger mig ångest. Jag tillåter mig själv inte att vila, och jobbar med skolarbete i skolan till sena kvällar varje dag. Jag bryr mig också om vad lärarna ska tycka, och är rädd att de sänker mina betyg om jag missar några lektioner nu när jag är sjuk. Vad skulle du gjort?

  Hanna 2017-03-22 13:53:11 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!