Klä dig snyggt och varmt ★ Mina favoriter just nu!

I samarbete med Soft Goat 
 Hej på er fina ni ✨ Under våren kommer jag samarbeta med ett nytt favoritmärke nämligen Soft Goat. Uppe i Åre levde jag i mitt kashmitset från dem, de är så himla skönt och varmt. Älskar att man inte behöver ha så mycket och tjocka kläder för att hålla värmen. Det är ju hela charmen med kashmir enligt mig. Och så klart att de här plaggen är väldigt fina ✨ Byxorna hittar ni här och t-shirten hittas här. Älskar att de har en kashmirt-shirt så man kan ha t-shirt även fast det inte är sommar ✨
Kashmiren som Soft Goat använder kommer från cashmeregetter som lever i den kalla Gobaiöknen och därför är deras ull så varm för att skydda dem under de kalla delarna av året. Getterna tas hand om lokala fårahedar och under våren då getterna fäller sin vinterull kammas de för hand för att få fram den kashimren som vi har på våra plagg. Soft Goat har koll på hela sin produktion då de inte jobbar med massa mellanhänder så de vet att allt går bra till ✨ De har inte heller massa återförsäljare som gör att de måste höja priserna och kan därför ha längre priser än andra ✨ Så bra!
Det känns ju väldigt lyxigt och härligt med kashmirplagg och jag hänger ofta hemma i mysplagg. Mina jeans är de första som ryker när jag kommer hem. Och med ett sånt här härligt set vill man ju inget annat än att bara mysa runt i ✨
Men självklart har man plaggen även till vardags. Den här superfina ljusblåa tröja är en ny favorit och den är verkligen perfekt nu när det inte riktigt blivit varmt än. Då kan jag ha den och bara en tunn jacka och hålla värmen ✨
Så fint att matcha den här färgen till jeans tycker jag. Alltid snyggt med ”ton i ton” ✨
Spana in SoftGoat.com för att se alla deras fina plagg ✨ Det finns verkligen så mycket fint! Puss på er J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Jossan! Ville bara dela ett litet tips med dig. Om en som jag läser bloggar via bloglovin så är dina inlägg förkortade. En ser bara första bilden och några rader från inlägget.
  Det är lätt att fixa om du klickar på kugghjulet högst upp i menyn bredvid länkarna till ditt arkiv och kommentarer osv.
  Då kommer det ner en dropdown meny och då klickar du på Inställningar.
  Då får du upp en sida där du kan fylla i lite olika infor. Under den andra rubriken "
  Blogginställningar" bockar du i "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet".
  Detta gör så att bloglovin laddar in hela dina inlägg på bloglovin istället för dem första fem raderna och den översta bilden.
  Hoppas detta hjälper. KRAM!

  2017-03-31 11:45:22 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!