Boktips: The universe got your back ❥

I början av veckan var jag ju i Åre på skid- och yogaresa. Vilket var helt magsikt och väldigt välbehävligt mitt i min stressiga jobbperiod. En annan magisk grej med de här dagarna var jag jag fick tid att läsa i min nya bok, The Universe Got Your Back. Den är skriven av Gabrielle Bernstein aka ”Sprit Junkie” vars meditationer jag lyssnat på i ett par år. 
Den handlar mycket om att tro på att handla utifrån kärlek, lita på universums kraft och att utveckla sig själv. Allt sånt som jag älskar!! Så jag njööööt av att läsa några kapitel under min miniresa och ska verkligen försöka läsa mer ofta här hemma. 
Jag har varken skrivit om det på bloggen eller pratat om det så mycket i podden men jag tror ju verkligen på att det finns något större än mig själv som är med och styr. Jag tror inte på någon speciell religon men jag tror att det finns en mening och en plan för mig. Och mycket av det jag tror stämmer överrens med det hon skrivor om i den här boken och därför är jag så glad över att jag börjat läsa just den här boken. 
 Oavsett vilken bok man läser är det ju väldigt härligt att bara läsa. Det är så himla avkopplande. 
Jag och Vanja ska prata mer om det här med tro mm i kommande poddisavsnitt. Hoppas ni ser fram emot det. Och om ni tycker det verkar intessant tycker jag verkligen ni ska läsa den här boken. Den är verkligen givande på många plan ✨

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tips : läs the mastery of Love – don Miguel ruiz. Han har även skrivit liknande böcker som är liknande denna

  2017-04-17 15:15:58 http://None
  Svara
 • Hej fina Josefin! Jag har själv varit inne mycket på attraktionslagen etc, men tillsammans med en depression har saker blivit så mycket värre. Jag har så svårt att hålla tankarna positiva och när jag inte lyckas så tänker jag bara på allt hemskt jag attraherat in i mitt liv nu. Det är ju så cirkel av både positivitet och negativitet funkar. En rad olika, olycksamma event har följt på det senaste och jag anklagar mig själv för varenda litet ett. Det måste få ett slut snart.. Har du tips på hur man vänder det här?? För mig är det väldigt svårt i dessa tider att tro på att bara universum är positivt, känns som att mycket av olyckan i världen skulle varit mindre om så va fallet.

  Massa kärlek!

  M Alin 2017-04-04 09:57:42 http://None
  Svara
 • Godmorgon!
  Såå fin blogg du har. Du inspirerar verkligen och tänker så rätt i livet.
  Så min fråga till dig är..
  Om du hade flyttat till en ny stad där du inte känner någon och mestadels sitter hemma för du inte känner någon hur skulle du då göra?
  När Du är själv och hur skulle du lära känna personer i den nya staden?
  de är ju så tråkigt o bara sitta hemma om dagarna.

  2017-04-03 06:17:54 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!