Happy Monday Power Babes ★

God morgon alla Power Babes ✨ Hoppas ni har haft en härlig helg och att ni är redo för en ny vecka! Jag kickade i gång veckan med att uppdatera reglerna i Power Babe-gruppen på Facebook för att det ska bli så bra innehåll som möjligt ✨
Eftersom vi bara är massa Power Babes i gruppen behövdes inte massa regler för gruppen. Den är grym som den här. Men det var några småsaker som de allra flesta höll med om så de har jag lagt till ✨
Man blir verkligen inspirerad av den här gruppen. Så himla glad över att jag drog igång den och att det är så många som vill vara med (3500 medlemmar ?). Om du känner dig som en Power Babe, alltså vill ha ut mer av livet på många plan så som karriär, personlig utveckling, träning, hälsa, resor mm. Då ska du såklart gå med i gruppen och det gör du här! 
?
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!