Blommor, stressad och planer ❥

Hej på er fina ni ✨ Hur mår ni? Jag mår bra men känner mig stressad.. Så himla mycket jobb just nu och har svårt att njuta av allt. Ska verkligen försöka komma i kapp med det sista och sen bli bättre på att säga nej. Men hela april är det galet mycket jobb för mig vilket ska bli kul. Det händer så många roliga saker. Men jag ska se till att det blir lugnare i maj. Jag får öva på att inte gå igång på allt som känns roligt. Svårt men viktigt!
Men jag tog en paus tidigare i dag och pimpade mitt sovrum med massa nya blommor och gud vad de gör mig glad. Jag älskar verkligen att ha fint runt omking mig och just blommor ger mig så mycket energi ✨
Tur att man med ändå ganska enkla medel kan piffa upp och piggna till lite i alla fall ✨
Visst blev det fint? Nu ska jag snart stänga igen jobbdatorn för i dag och ha en härlig, ledig kväll. Hoppas ni också får en mysig kväll. Puss J ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Jossan! Tack för en himla peppig blogg och podd, blir så inspirerad av dig och allt du gör! Jag har en fråga om alkohol. Nu när det börjar bli vår och sommar vill iaf mina vänner och jag hänga i parker, grilla och njuta av kvällssolen, och då är det alltid alkohol inblandat. Jag får ångest av bara tanken, för jag vill verkligen vara med, men vill verkligen inte dricka. Hur gör du? När alla andra har med sig någon öl eller bubbel? Kör du på alkoholfria varianter eller vatten?

  Elin 2017-04-05 07:49:18 http://Nouw.com/elinrosen
  Svara
 • Hej finis! Först: din lägenhet gör mig så glad!

  Det andra: alltså okej. Jag har lyssnat på mängder av era podcast, de nya sen några månader tillbaka och de absolut ÄLDSTA, jag har alltså hoppat över de i mitten (jag kommer dit haha!). Men iaf: i något av dessa underbara podavsnitt så nämner du att du köpt en helt fantastiskt fin yogamatta. Var inne o kollade då o blev helt kär, men köpte ej. NU när jag vill köpa igen och är helt obsessed hur yogamattan ska se ut så hittar jag ju inte hemsidan. Har googlat, sökt på bloggen, på din o vanjas gemensamma poddisinsta etc. Du fattar, jag hittar det inte haha. Har du någon aning om vilken jag syftar på och kan hjälpa mig i jakten på den perfekta drömmiga yogamattan?

  😀 <3

  Kramar, Sry för långt inlägg!

  Lo 2017-04-04 22:37:43 http://None
  Svara
 • Hej finis! Först: din lägenhet gör mig så glad!

  Det andra: alltså okej. Jag har lyssnat på mängder av era podcast, de nya sen några månader tillbaka och de absolut ÄLDSTA, jag har alltså hoppat över de i mitten (jag kommer dit haha!). Men iaf: i något av dessa underbara podavsnitt så nämner du att du köpt en helt fantastiskt fin yogamatta. Var inne o kollade då o blev helt kär, men köpte ej. NU när jag vill köpa igen och är helt obsessed hur yogamattan ska se ut så hittar jag ju inte hemsidan. Har googlat, sökt på bloggen, på din o vanjas gemensamma poddisinsta etc. Du fattar, jag hittar det inte haha. Har du någon aning om vilken jag syftar på och kan hjälpa mig i jakten på den perfekta drömmiga yogamattan?

  😀 <3

  Kramar, Sry för långt inlägg!

  Lo 2017-04-04 22:37:42 http://None
  Svara
 • Läckra bilder!
  Mvh,
  Vardagskrönikören

  Vardagskrönikören 2017-04-04 21:39:13 http://vardagskronikoren.blogg.se/
  Svara
 • Älskar hur du blandar hej vilt med vaser och blommor! Så fint, och absolut peppigt! Så länge jobbet fortfarande känns roligt och inte bara stressigt tycker jag att det på ett vis kan vara härligt att ha fullt upp. Att boka in ledighet som röda block i kalendern är det enda som (nästan) fungerar för mig! Sköt om dig!

  Emilia W 2017-04-04 20:24:49 http://emiliawesterstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!